Suomi haku peniksen kidutus

Kaikki ne tuottavat tuskaa, kipua, kärsimystä ja kauhua. Sitominen ja erityisesti silmien sitominen nostattaa karvat pystyyn minulla. Jos ei mennä oikeaan kiduttamiseen ja pysytään pelkästään SM tasolla, niin pahinta voisi olla se että suljetaan esimerkiksi aistideprivaatiotankkiin.

Yleensäkin se että luodaan tila jossa aistit eivät saa ärsykkeitä, eli esimerkiksi ääntä ei tule, mitään ei näe, on täysin avuton tila, jossa tuntoa ei ole eikä liike salli sitä että saisi asennostaan palautetta.

Eli täydellinen aistideprivaatio olisi varmasti vuosituhannen pahin kidutuskeino SM leikeissä, ja kun siihen lisätään vielä se että siitä ei pääse eroon itse, niin siinä olisi varmasti mielen järkkyminenkin hyvin lähellä. Liittyykö tämä kidutuksen ajattelu nyt sitten seksiin? Eli, jos olet domina, niin mitä sä saat siitä, jos et pidä ollenkaan tuollaisesta kivun ajattelusta etkä edes sen tuottamisesta toiselle orjalle! Vai pidätkö siitä kuitenkin siinä tilanteessa, kun toiselle sitä kipua tuotat?

Lopputulos rentouttaa sinut ulos pahasta. Toiselle kipua, mut ei mulle Jos ei mene, et kuulu tähän erikoiseen joukkoon domina jossa leikin toisena osapuolena on orjaboy tms.

Kaikki mikä liittyy sukupuolielimiin, kivesten litistäminen, esineiden työntäminen virtsaputkeen, ja sähkön johtaminen terskaan olisi ajatuksena tosi hirveitä. Myös ylisuurten esineiden tunkeminen peräaukkoon on varmasti tehokas kidutuskeino. Sähköiskut tuli ekana mieleen. Olen katsonut niitä sidottuja jotka roikkuu ilmassa, se kiinnosti ja kauhistutti. Ei ikinä minulle sellaista. Kaikkia seksuaalinen häpäisy ja herja, alastomana mieskiduttajien edessä arvosteltavana olisi hirveää.

Myös ajatus, että joutuisi syömään ulosteita, saa karvani pystyyn, mieluummin kestäisi varmaan jonkin asteista kipuakin ennemmin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Miten tämä liittyy seksiin?? Niin, joku valopää kysyy, miten kidutus liittyy seksiin? Senhän on jo lukemattomat tutkijat sanoneet, että seksi ja sadismi ovat todella lähellä toisiaan.

Seksissä, ja kidutuksessa "hyväillään" lähes aina sukupuolielimiä!!! Ei mennä ihan yli sietorajan, niinkuin kidutuksissa oikeasti mennään.

Mutta kuitenkin kidutuksia jäljitellään niissä sessioissa. Niin että se siitä, että miten liittyy seksiin. Eiköhän kaikki hirmuhallitsijat jotka käyttivät julmaa kidutusta myös huvikseen, samoin sodissa, missä voi vankeja kiduttaa, tarkoituksetottaman kiduttamisen suurin motiivi ole seksuaalinen mielihyvä kun voi tuottaa ääretöntä tuskaa avuttomalle uhrille.

Sadismin ero on varmaan vielä siinä, että siitä voi nauttia vaikka miehellä ei enää seisoisikaan tai naisen tavara ei kestä naimista. Oikea sadismi ilman moraalia ja sääliä on valtavan pelottava sekä karmea asia. Täälläkin keskuudessamme elää tällaisia henkilöitä vaikka miten paljon.

Maailmassa on valtava määrä pahuutta, kavaluutta ja julmuutta. Se ei ainakaan minua kiihota, vaikka jotenkin se sadistin nautinto kiehtoo minuakin. Sillä ei ole paljoa merkitystä miten kidutetaan. On aivan sama särkeekö hammasta tai on ko vatsa kipeä, kumpi vain tarpeeksi kipeänä niin tuntuu että mikä tahansa muu on parempaa. Oikea kidutus vain pitää kertoa potenssiin monta, verrattuna noihin mitättömiin hammas- tai mahakipuihin. Ihminen murtuu lopulta, mieli hajoaa. Älkää hyvät ihmiset luulko että silloin on enää mitään väliä onko alasti kiduttajien edessä, paskaa syö mielellään jos vain tuska loppuisi.

Onneksi meidän kenenkään joka ei ole kokenut oikeaa kidutusta, tarvitse osata kuvitella mikä on pahinta. Kaikki kidutus joka päättyy mielen hajoamiseen ja hulluuteen, on pahinta. Ne ovat vasta alkulämittelyä, jonka jälkeen esileikki ja sitten vasta se oikea kidutus.

Tuo edellinen kirjoitus oli tosi hyvä, ihan ajatuksella kirjoitettu. Tuska on varmaan hirveintä, varsinkin, jos se kohdistuu sukupuolielimiin. Voi vain kuvitella, mitä kaikkea voidaankaan tehdä vaginalle, tai penikselle kidutuskammioissa.

Sitä ei vain ehkä tiedä vielä siinä vaiheessa, kun sinua oikein häpäistään alastomaksi riisumisella, ja herjaamisella. Eikös se nöyryytys, ja kidutus pahene asteittain aina vain hirveämmäksi noin käytännössä? Eli, koko ajan luulee, ettei mitään nöyryytävämpää, tai pahempaa voi tapahtua, mutta sadistit kiduttajat laittavat aina vain pahemmaksi? Kerran keskustelin erään ystävän kanssa kidutuksesta, silloin hän väitti tosiaan, että sähköllä tai punaisilla muurahaisilla voidaan ihminen kiduttaa aina hulluuteen asti, varmaan asia näin onkin, kun asiaa oikein ajattelee ja kuvittelee, miltä se mahtaisi tuntua, aivan hirveätä!

Eli kidutuksella halutaan tietoja, halutaan rangaista ja saada henkilön kaveripiiri pelkäämään. Tietojen saannissa on vaikeutena se, että kyllin kovaa kidutettaessa tunnustetaan ihan mitä vain. Kunhan vain tuska loppuu. Rangaistus onkin puhtaasti kiduttajien vallassa. Uhrille tuotetaan vain tuskaa. Muulla ei ole väliä. Sitten tuo kolmas juttu. Siksi esimerkiksi cocis-pullolla raiskataan. Kun uhri vapautuu ja hän menee kavereiden kanssa baariin, saa hän cosis-pullon nähtyään pelkoreaktion eli kalpenee, hikoilee, menee veltoksi ja voi saada jopa pakokauhun.

Kyllä siinä kaveripiiri alkaa pelätä. Siksi kiduttajat käyttävät tavallisia arkipäiväisiä välineitä, joita henkilö näkee joka päivä kaikkialla. Kuten juuri tuollainen cocis-pullo, hammasharja tai mikä muu tahansa. Niin, jos ajatellaan tietojen saamista, se on taitopeliä, psygologiaa. Siinä varmaan on tärkeää saada uhri puhumaan totta, väärä tunnustus rankaistaan myös, ellei ole vain tarkoitus saada tunnustusta. Sitten nämä aivopesut, kuten vaikkapa luvun Chilessa.

Vahvoja johtajia vangittiin, heitä kidutettiin ja aivopestiin. Sitten heidät päästettiin vapaiksi, he olivat vain varjoja entisestään. Tämä, kuinka ihmiset näkivät nämä ennen niin vahvat karismaattiset ihmiset pelokkaina raunioina, toimi karmeana pelokkeena olla hiljaa ja olla puuttumatta asioihin.

Kidutus on kautta aikojen ollut vallankäytön väline. Kidutus on merkki ihmisen pahuudesta, empatiakyvyttömyydestä toista kohtaan, sekä ahneudesta ja vallanhimosta. Edellinen kirjoittaja vain unohti sen yhden tärkeimmän ja karmeimman tarkoituksen kidutukselle. Se on oman nautinnon saaminen toisen kärsimyksistä. Sehän tämän palstan aihe juuri on, sekä tässä asiassa kummalla tavalla kiehtoo varmaan jonkin verran meidän keikkien mieltä.

Joku Idi Amin oli lukuisten asiajulkaisujen perusteella täysin sääliä tuntematon sadisti. Silti hänen annettiin olla vallassa, kuka vielä muistaa mitä tapahtui Ruandassa luvulla. Myös hänen leipiinsä ajautui sadisteja sotilaita, jotka keittivät uhrejaan, kiduttivat kuoliaaksi mitä raaemmilla tavoilla. Vain saadakseen hekumallista mielihyvää ja orgasmeja käsin koskematta. Sadismi on karmea asia, siihen varmaan tulee himo kuten mihin nautintoaineeseen tahansa. Siksi olen huomannut, että Sm leikeistä pitävät, ainakin Dominat, ovat usein pohjimmiltaan kilttejä, lämpimiä ihmisiä, he kanavoivat halunsa niin että siitä nautti kumppanikin.

Oikea sadisti voi täälläkin olla koulukiusaaja, työpaikkakiusaaja, mikä tahansa. Leikki ja oikea julmuus on kaksi eri asiaa. Vain idiootti ei tajua eroa. Mutta tuo astuu kuvaan vasta sen jälkeen, kun päätös kiduttamisesta ja sen tavoitteista on tehty.

Sen jälkeen astuvat kiduttajat kehään. Heidän ensisijainen tavoitteensa on annetun käskyn täyttäminen. Eli ensin työ ja sitten vasta leikki. Todellisen kidutuksen eräs ikävä asia on epävarmuus, jossa uhri elää. Hän ei tiedä, koska tuska loppuu. Hän ei voi siihen mitenkään vaikuttaa. Tulevaisuus näyttää menneisyyttäkin synkemmältä. Lisäksi jatkuva tuska nakertaa koko ajan vastustusta. Kun taas sm-leikeissä kipu on nautinnollisuuden rajoissa ja loppuu välittömästi silloin kun uhri haluaa.

Sm-leikeissä uhri säätelee leikkiä, kun taas kidutuksessa hän on yksinomaan vastaanottavana osapuolena. Sm-leikin jälkeen olo on kertakaikkisen hieno. Kidutuksen päätyttyä uhrin olo on kaikkea muuta kuin hieno. Painajaiset ja pelot vaivaavat jopa koko loppuelämän. Hyviä kommentteja on tullut paljon, ja ihan asiallisia. Kyllä kidutus kiehtoo jostain syystä, ei sitä osaa selittää. Orjaboy kertoi kidutuksen kaksi kategoriaa, tuo rankaiseminen tai kosto onkin varmasti pahin tilanne.

Eihän siitä tilanteesta pääse millään pois, kidutus kestää, ja kestää niin kauan kuin sadistit haluavat!! Kirjoittaja Rakastakaa kirjoittaa kanssa viisaasti, noinhan se tilanteen kulku varmaan menee. Taidat olla hieman vanhempi ihminen, kun tiedät noista Chilen jutuista, ja Idi Amineista? Varmaan tiedät kauheista kidutuskeinoistakin, vaikka mitä. Kerro toki niistä, ja raota vähän tietämystäsi, olisi niitä jännä ja samalla puistattavaa lukea. Oletko todella näin tyhmä vai oletko Humalassa.

Itse saan paniikkikohtauksen ahtaissa paikoissa, joten pään veden alle painaminen olisi hirveä kokemus minulle. Haluaisin kuitenkin kokeilla vailla "likan" tai jonkun muun naisen kanssa, että miltä tuntuu olla naisen armoilla. Erityisesti ison XXL-naisen alla olisi jännä "kitua". Kaikkea pitää kokeil Jos nainen on tarpeeksi iso ja itse on sidottuna, voi hapen saanti olla vaikeaa.

Tai jos on hameen alla, siltä happi loppuu äkkiä. Mutta ihana ajatus kasvojen päällä nauttiva nainen, joka saa orgasmeja myös vallastaan mieheen. Nauttiva peppu kontra kärsivä naama on ihana ajatus, nuo kaksi vasten toisiaan Olen mies, lihava, pieni penis. Kyllä nöyryytys olisi aika hirveää kidutuskeinona. Kipu ja tuskakin ovat hirveitä asioita, mutta kun on alasti, ja herjataan ylipainoa, tai peniksen kokoa, en tiedä miten mies voisi kestää sitä, olisi tosi paha paikka!!

Joskus olen kuvitellut, miltä se voisi tuntua, se saa pääni aivan sekaisin. Tuo nöyryytys on vain alkusoittoa. Liikkeelle lähdetään siten, että kidutettavasta tuntuu koko ajan, että tämä on kyllä pahinta. Mutta koko ajan mennään kovempaan suuntaan. Eli kidutettava huomaa, ettei hän voi olla varma yhtään mistään. Kun hänet on lisäksi eristetty, ei hän saa mitään tietoja mistään.

Paitsi kiduttajiltaan, jotka tietenkin puhuvat omaan pussiinsa. Tässä jokaisen mieli murtuu varmasti. Psyyke pettää ja elinikäinen trauma on saatu. Kun tällainen uhri päästetään vapauteen, hän herättää kauhua myös ystäväpiirissään. Noin kuukausi sitten jossain telkkaohjelmassa kidutettu mies kertoi vesikidutuksesta, jossa hänet sidottiin selälleen kaltevalle tasolle pää alaspäin, kasvoille laitettiin kangas ja sitten kankaalle alettiin liruttaa vettä.

Hän sanoi, että kun ensi kerran vesi täyttää keuhkoja, niin kuka tahansa puhuu ihan mitä tahansa. Oli kuulema tuo hukkumisen tunne niin voimakas. Mutta tuollainen tunnin parin kertasessio ei toimi muille kyllin hyvänä pelotteena, joten käytetään paljon muita koko ajan kovenevia menetelmiä.

Kidutusleikit ovat taas ihan eri asia. Niissä todellakin leikitään ja annetaan mielikuvituksen jyllätä ja fyysinen toiminta on vain stimulointia.

Siksi nuo leikit ovat niin hurjan kivoja. Mielenkiintoisia ajatuksia, olen nainen ja välillä kyllä kuvittelen, miltä jokin kidutuskeino tuntuisi. Sähkö vaginaan johdettuna kuulostaa hirveältä, ja nänneihin myöskin. Se todellinen "leikki" tapahtuu pään sisällä, mielikuvituksessa, kidutettavan uhrin roolissa.

Se ulkoinen juttu eli sitominen, piiskaaminen, sähköiskut ja muut vastaavat ovat todelliseen kidutukseen verrattuna vain kalpeaa kajastusta. Mutta mielikuvitus tekee työt ja se piiskauskin tuntuu nautinnolliselta - tiettyyn rajaan asti ja jos tuo raja ylittyy, leikki lopetetaan siltä osin, kun taas todellisessa kidutuksessa kärsimys vasta alkaisi kivun muuttuessa tuskaksi.

Tuo hallittava kipu stimuloi muutenkin kehoa, jolloin hormoonieritys yms. Lääketieteellisenä selityksenä olen lukenut kipu- ja nautintoalueiden sijaitsevan aivoissa vierekkäin ja joillakin ihmisillä tapahtuu "ylivuotoa". Sähkö on todella pirullinen kidutusväline.

Minä en voi kuin kuvitella, millaista tuskaa se vaginassa voisi aiheuttaa. Millaiselta se kullissa tuntuu, siitä minulla on aavistus. Sopivan pienenä kutituksena se on nautinnollista ja johtaa "käsin koskematta" orgasmiin. Olen myös kokeilumielessä saanut räväkämmän iskun ja kyllä se tuntui! Jos kyse olisi ollut todellisesta kidutustilanteesta, en varmuudella sitä kestäisi.

Samoin nänneissä se pistelee ja repii aivan uskomattomasti jo pieninäkin annoksina. Siis sopivan pieninä hyvin nautinnollista, mutta auta armias, jos säätimiä väännetään liikaa. Kumma juttu sinänsä tuo umpieritysjärjestelmä.

Tai oletan, että kyse on siitä. Kun joskus aikoinaan kokeilin kuvien ja filmien innoittamana pyykkipoikia nänneihini, niin oitis otin sen pois. Kipu tuntui aivan liian kovana. Mutta kun sitten Valtiattareni teki saman, olikin kipu hallittavissa. Tosin sidottuna en olisi kyennyt muuhun kuin huutamaan suukapulaan ja sehän ei paljoa kuulu. Mutta jos se olisi tuntunut yhtä ankaralta kuin itse kokeilemani, olisin heti antanut turvamerkkiä.

Niin, tuo turvamerkki ja -sana on hyvin tärkeä. Kuten sopiminen siitä, mitä tehdään ja kuinka kovaa. Aikoinani laitoin tänne linkin, jossa nainen sai sähköärsytystä ja hän sai orgasmeja siinä 15 sekunnin välein.

Sekin alkuun nautinnollista, mutta jatkuessaan kyllin pitkään alkaa jokainen hermopääte huutaa tuskaa. Senkin tämä saittihäirikkömme poisti, koska se hänen mukaansa ollut leikkiä. Mitä se oli, sitä hän ei kyennyt sanomaan. Tärkeintä leikeissä on muistaa, että niissä edetään "uhrin" määräämässä tahdissa - kidutuksessahan asia on juuri päinvastoin. Ja että annostellaan juuri oikealla mitalla. Toisilla se mitta on lisikallinen, toisilla mitataan isolla kulholla. Kullekin omien halujensa mukaan.

Se kaikista pahin tilanne olisi, jos joutuisi kidutusopistoon opetusmateriaaliksi. Oletteko lukeneet, että sellaisia oli aikoinaan ainakin eteläamerikassa. Oli suuri luentosali, jossa istui tulevaa kiduttajaa. Salin edessä kidutusasiantuntija näytti käytännössä eri kidutuskeinoja, ja nöyryytyskeinoja! Salin eteen tuotiin poliittisia vankeja, miehiä, ja naisia. Siinä kaikkien edessä uhrit pakotettiin riisuutumaan alastomaksi. Sidottiin roikkumaan metallitankoon, näytettiin mm sähkön vaikutusta, miten se vaikuttaa kun annetaan nänneihin, peniksen päähän, tai vaginaan.

Myös peräaukkoon annettiin sähköä! Neuloja käytettiin myös, ja erilaisia puristimia, varsinkin miehillä kiveksiin. Tuollaisesta kidutusopistosta on myös pätkä Bronson leffassa: Siinä on juuri sellainen pirullinen sähkökidutus kohtaus, sitä ennen "opettaja" kertoo että naiset menettävät omanarvon tunteensa, kun joutuvat itse riisuumaan itsensä alasti.

Sitävastoin miehet, niiltä revitään väkisin vaatteet pois. Ja se kohta siinä leffassa näytetäänkin, kun mieheltä revitään vaatteet, ja laitetaan roikkumaan tankoon. Tosi säväyttävä leffan alku, katsomisen arvoinen. Oletko yetrynbe yhtään lukenut tätä ketjua? Oletko yhtään ymmärtänyt lukemaasi? Tämä on juuri seksileikkiä. Ei seksi ole pelkkää naimista. Se on paljon paljon muutakin. Jos tilanne olisi todella tuo eli kidutuskoulu, olisi tilanne uhrin kannalta oleellisesti parempi kuin että tunnustusta kaivettaisiin.

Koska tämän oppituntimaisessa tapauksessa uhri tietää, että tuskalla on loppumisaika. Uhrilla on jotain konkreettista hallussaan ja se on tulevaisuus.

Hänet tullaan heittämään selliinsä tunnin päätyttyä ja uusinta on joskus seuraavalla tunnilla. Mutta jos kidutuksessa todella kaivetaan tunnustusta, ei näy loppua, ei helpotusta. Ainoastaan uusi tuskaisempi koettelemus. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Peniksen kidutus Peniksen kidutus videoita Herrasmies haussa 06 Bi henkistä herrasmiestä, rouvalle munaa ja miestä sais imee ja nuolla samalla.

Jalkapohjien hyväilystä nauttijat Onko Etelä-karjalassa naista joka nauittisi jalkapohjien hyväilystä, hieronnasta, kutittelusta tai jopa nuolemisesta? Google on todella huono pornon etsimisessä, tuntuu, että siinä hakukoneessa on jokin pornoesto jatkuvasti kytkettynä.

Täältä löytyy varmaan myös sinua kiinnostavaa materiaalia Vastaa alkuperäiseen viestiin Peniksen kidutus Mistä löytyy? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä.

.

Porno karvainen pillua pillua

2. huhtikuu Mitä kidutusta itse pelkäisit eniten, jos joutuisit sinne hirveään [email protected] Kipu ja tuskakin ovat hirveitä asioita, mutta kun on alasti, ja herjataan ylipainoa , tai peniksen kokoa, en tiedä miten mies voisi kestää sitä, olisi. tammikuu Ilmaisia suomi alaston kuvaton k18 sex tirkistely porno saksa naise pusy lips pori Peniksen kidutus helsinki treffit, Naisten haku suomalaiset. marraskuu Suomi porno xxx peniksen kidutus för Saattajat Oulu Sinkut suomi hot hieronta lesbo seksi videot rakkaus ja haku spermat pilluun salkkarit. heinäkuu peniksen kidutus suomi amatööri porno Seksikäs naiset Vantaa rapu ja vesimies seuran haku dog bite tattoo porno nainen vuotis runo. Liitokset Videot Kohteeseen Lasi Väärennös Peniksen Kidutus. 2 vuosi sitten 23 Vid2C Putki Og mudbone&#;s grandslams katie&#; 2 vuosi sitten. huhtikuu Google on todella huono pornon etsimisessä, tuntuu, että siinä hakukoneessa on jokin pornoesto jatkuvasti kytkettynä. Kokeile vaikka tätä.

Suomi haku peniksen kidutus