Seksiasut miehille komea mies

seksiasut miehille komea mies

Huomatkaa minut, huomatkaa nyt, huomatkaa edes täällä, kun livenä ei kukaan huomaa! Kyllä huomasin jo sinut! Tämäkään ketju ei ollut lukemisen arvoinen.. Puolet mies32 nimimerkin monologia jota ei täyspäinen jaksa kommentoida. Meikäläisen on nyt pakko kysyä.. Katoin tosta pikkukuvastas että oot aikas kivannäköinen ja klikkasin isommaksi.. Miksi sulla on ponipaita: Onko sellaisia miehiä olemassakaan jotka kääntäisivät kaikkien naisten päät?

Jossain pikkukaupungeissa tuollainen on ehkä yleisempää. Itsekin joskus sellaisessa asuin ja naisten päät kääntyivät ihan kiitettävästi. Perään tuli kaikenlaisia vihellyksiä ja huudahduksiakin. Kyllä ne miehetkin silloin joskus katselivat ja kuulin kuinka yksi kertoi kaverilleen kuinka hänen siskonsa oli lääpällään minuun. Nyt kun asun Helsingissä tuollainen on harvinaisempaa. Itse en pahemmin kiinnitä huomiota komeisiin miehiin. Sitä toki tulee joskus katsottua että onko miehellä oman tasoinen nainen vai onko joutunut tyytymään alempitasoiseen.

Perääs tuli kaikenlaista kaduntallaajaa vihellysten ja huudahusten saattelemana? Mikäs siinä jos tuollaisesta nauttii. Tosiasiahan kuitenkin on se että vai hintti voi olla noin itseään täynnä: Etkö tiedä ,että hintit katselee myös pakaroita ei pelkästään meikattuja kasvoja. Ei muuten tasan ole! Työllä ja lähjakkuudella saatu menestys aiheuttaa kunnioitusta, komeus on ihan samantekevä juttu.

Nämä siis niin pitkään kun kaveri ei elvistele menestyksellä ja komeudella, vaan suhtautuu niihin lunkisti. Joku komea kaveri saattaa ärsyttää, jos se änkee väliin kun olen juttelemassa naisen kanssa. Kaksi asiaa taistelee maailmassa: Jälleen kerran voi samat sanat sanoa sanoin Jumala ja Paholainen. Jumalalle on kaunis kaljuuntunut syöpäpotilas. Ja miten joku jaksaa ruikuttaa rahasta tai pinnallisesta kauneusta, koska se ei kuulu ikuiseen elämään?

Katson kaikkea, mikä erottuu edukseen ympäröivästä tilasta. Toisia miehiäkin, vaikka olen umpihetero. Pelkkä toisen olemus saattaa kiinnittää huomioni. En harrasta noita parruleikkejä. Ja mulla on todennäköisesti ollut useammin klitoris suussa, kuin sulla lusikka. Melkein tekisi mieli korottaa panoksia, ja sanoa. Useampi eri klittis, kuin sulla eri lusikka. Olen itse tarpeeksi komea enkä reagoi asiaan mitenkään, semminkin kun yleensä olen itse se jota katsotaan.

Ennen ihailin kovastikin kauniita naisia, siis todella kauniita joita liikkui luonnossa, en mitään mallinkutaleita lehdissä tai rainoissa. Kun ikää tuli hiukan lisää aloin ihailla etupäässä luonnonkauneutta vaikka toki vieläkin katselen kauniita naisia mutta nyt vain todella, todella kauniita keski-ikäisiä naisia, jotka ovat lisäksi viehättäviä, eikä niitä ole suomessa montaa.

Etupäässä vastaan tulee muodottomia ja mauttomia lylleröitä joita ei parhaalla tahdollakaan voi sanoa kauniiksi. Tuo oli juuri sitä minun piti sanoa. Sain olemukseni perusteella naisia tarpeeksi paljon. Ei tarvitse olla kateellinen miehille eikä katkera naisille. Kauniit naiset ovat todella vähissä.

Ensiksikin ovat syöneet - juoneet itsensä pilalle. On arveluttavaa uskaltaako heiltä kysyä mitään. Vastaus voi olla tymäävä.

Varmasti osa miehistä on ihan oikeasti kiinnostunut, eihän kaikki ole heteroja. Ei kaikki miehet ole heteroja Ja itse naisena ymmärrän, että katsekauneutta pitää aina olla.

Se että puhut menestyneestä, se on jo toinen juttu. Ei sitä katsomalla näe. Ei käännä päätä komeat miehet. Menestyneet aiheuttaa vaan kateutta joten välttelen heitä. Naiset jotka juoksee edellämainittujen perässä on säälittäviä, joten eivät kiinnosta minua,. Näin tuota noin Vaikka mies olen, niin kyllä minunkin pää kääntyy ilman ajatuksia josko vastaan tulee oikein komea mies. Jälki viisautena voisin todeta että kyseessä on ollut sellainen objektiivinen kiinnostus, että mikä on tehnyt sinusta noin komean ja niin edelleen.

Toisaalta, olen huomannut että ovatpa nämä katsoneet myös minua. Naisten kohdalla olen huomannut saman. Tiedä siinä sitten kuka se kenenkin pään kääntää. Olin kiinnostunut tuttavani ueasti veljestä vaikkakin olin mennyt avioon Olimme yhteisellä bileillä ja keskustelimme Olin niin rakastunut tähän mieheen. Olin niin pettynyt asiaan ja mieheen ,,etten halunnut olla missään tekemisissä enää.

Saatan vilkaista oppimismielessä voiko tuosta kopioida jotain itsellekin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Pelkkä miehen kasvojen komeus ei riitä. Pitää olla hyvä ryhti ja vähintäänkin rasvaprosentit kohdallaan.

Jos komea mies kävelee kumarassa kun kirkon kellonsoittaja, niin siihen loppuu karsominen. Jos on levee perse ja läskimaha.

Huonon ryhdi saa huomaamattaan kun on koko ajan netissä ja ostaa kiinalaisen riisikupin, joiden istuimet on suunniteltu senttisille. Normaalikokoinen senttinen mies joutuu istumaan pää eteenpäin vääntyneenä kun niskatuki on kiinteästi asennettu vinosti eteenpäin. Minä olen aina katsonut ja ihaillut muita komeita miehiä, vaikka olen mies. Vain älykkäs mies katselee toista komeaa miestä. Maalaisjuntit katselee vain Big Bratoria ja viljapellon heilimointia: Itselle asema, kuuluisuus tai rikkaus ei lisää komeutta.

Olen joskus sivusta seurannut. Miehet katselee aina "salaa" toista miestä. Kun kohde huomaa katselun, niin äkkiä katse kääntyy toisaalle. Onhan se hävettävää katsella miestä: Minä katson miehessä hartioitten ryhtiä, vatsan-, reiden- ja pakaran kiinteyttä. Katselen myös vaatetusta ja samaa katsoo moni muukin. Hiukset pitää myös olla siististi leikatut ja puhtaat. Geeli ja sävytys tekee ihmeitä. Siistit puhtaat kengät viestittää hyvästä hygieniasta.

Lävistykset ja tatuloinnit viestittää masennuksesta, itseinhosta ja sivistymättömyydestä. Hyvä raikas tuoksu kruunaa kokonaisuuden, joka viestittää savuttomuudesta. Mieshän on kaikkein komeimmillaan vuotiaana. Kasvojen iho ja kasvojen rasvakudos on vielä kimmoisa ja poikamaiset piirteet tallella. Sen jälkeen alkaa pikkuhiljaa tulemaan ensimmäiset rypyt ja silmäpussit.

Iloinen ilme ja pieni hymy viestittää tasapainoisesta maistuvasta arjesta: Pelkkä miehen kasvojen karuus ei riitä. Pitää olla jämy ryhti ja vähintäänkin rasvaprosentit kohollaan. Jos karu mies kävelee kumarassa kun kirkon sellonsoittaja, niin siihen loppuu katsominen. Tai jos on levee lantio ja pyykkilautamaha. Huonon ryhdin saa huomaamattaan kun istuu koko ajan koneella ja ostaa japanilaisen sakekupin, joiden istuimet on suunniteltu senttisille pygmeille.

Normaalikokoinen senttinen mies joutuu istumaan pää kainalossa takapenkillä kun niskatuki on kiinteästi asennettu vinosti eteenpäin. Minä en ole aina katsonut ja ihaillut muita komeita miehiä kun olen mies. Vain sen jälkeen kun minusta tuli homo. Älykäs mies katselee naisia eikä tee läheskään niin paljon kirjoitusvirheitä kuin daaviid. Maalaisjuntit katselee vain Big Traktoria ja viljapellon kyntämistä: Itselle asema, kuuluisuus tai rikkaus ei lisää köyhyyttä.

Olen joskus hevosta seurannut. Miehet katselee aina "salaa" toista miestä tuulilasin takaa etteivät päälle aja. Katselen myös vaatetusta ja samaa katsoo moni muukin homo. Hyvä raikas pierun tuoksu kruunaa kokonaisuuden, joka viestittää savuttomuudesta. Kasvojen iho ja kasvien rasvakudos on vielä kimmoisa ja pikkupoikamaiset piirteet tallella.

Iloinen ilme ja pieni homo viestittää tasapainoisesta maistuvasta harjasta: Pitää olla jämy ryhti ja vähintäänkin rasvaprosentit koholla. Jos karu mies kävelee kumarassa kuin kirkon sellonsoittaja, niin siihen loppuu katsominen. Tai jos on leveä lantio ja pyykkilautamaha. Huonon ryhdin saa huomaamattaan, kun istuu jatkuvasti tietokoneella ja ostaa japanilaiset sakekuppi-istuimet, jotka ovat suunniteltu senttisille pygmeille.

Normaalikokoinen, senttinen mies joutuu istumaan pää kainalossa takapenkillä, kun niskatuki on kiinteästi asennettu vinosti eteenpäin. Minä en ole aina katsonut ja ihaillut muita komeita miehiä, koska olen mies. Vaan vasta sen jälkeen kun minusta tuli homo. Älykäs mies katselee naisia — eikä tee läheskään niin paljon kirjoitusvirheitä kuin Daaviid ja Gooljaat. Maalaisjuntit katselevat vain Big Traktoria ja viljapellon kyntämistä. Asema, kuuluisuus tai rikkaus eivät lisää köyhyyttä.

Kun kohde huomaa katselun, niin katse kääntyy äkkiä toisaalle. Onhan se hävettävää katsella miestä. Katson miesten hartioiden ryhtiä ja vatsan, reisien ja pakaroiden kiinteyttä. Katselen myös vaatetusta, ja samaa katsoo moni muukin homo. Geeli ja sävytys tekevät ihmeitä. Siistit, puhtaat kengät viestittävät hyvästä hygieniasta. Lävistykset ja tatuloinnit viestittävät masennuksesta, itseinhosta ja sivistymättömyydestä. Hyvä, raikas pierun tuoksu kruunaa kokonaisuuden, joka viestittää savuttomuudesta.

Iloinen ilme ja pieni homo viestittävät tasapainoisesta, maistuvasta harjasta. Mieshän on kaikkein komeimmillaan 17—vuotiaana. Kasvojen iho ja kasvien rasvakudos on vielä kimmoisa, ja pikkupoikamaiset piirteet ovat tallella. Sen jälkeen alkaa pikkuhiljaa tulla ensimmäisiä ryppyjä ja silmäpussit.

Bissenä fiksu ja komea mies aina kääntää pääni. Katsomme silloin kaksi urosta toisiamme himoiten toisiamme. Se kokonaisuus on kuitenkin kaikista tärkeintä!

Eipä se ulkonäkö sinänsä. Varallisuus on toinen juttu. Varallisuus edustaa vapautta, jota arvostan yli kaiken. Ärsyttää oikein joskus katsoa kuinka "väärin" jotkut vaurauttaan käyttävät. Keräävät erilaista roinaa sen sijaan, että käyttäisivät sitä "Bond" elämään.

Matkustelua, uhkapelejä, hienoja hotelleja ja luxusta. No eipä tuo sun listaskaan kovin sympaattiselta näytä. Matkustella tietysti useimmat haluaa. Mutta toistaiseksi ei ole tullut ongelmia. Teidän takianne olen kehittänyt putkikatseen.

Joskus kun aistin läsnäolonne, en katsele ympärilleni, vaan ainoastaan suoraan eteenpäin, ettei vaan tulisi kiusallisia katsekontakteja.. Sama usein esimerkiksi liikennevaloissa.

Ei saa vilkuilla sivuille tai sieltä kohta tapitetaan jatkuvasti hymyn kera.. Tottakai jään katsomaan, tykkään miehistä, en naisista. Olen tosin jo aika lerppapippeli ja siksi terrorisoinkin suomipalstalla.

Jostain käsittämättömästä syystä pidän itseäni komeana mutta eipä siitä paljon apua ole kun varsinmkin olen tajunnut kuuluvani alimpaan ihmisluokkaan. Kyllä jokaisen huomio jollain tavalla kiinnittyy jos ihminen on jotenkin tavallisesta poikkeava, kuten nyt tässä tapauksessa menestyvä komea mies, siis ihan tavallisen normaalin heteromiehenkin, joku ihailee joku vihailee ja kaikkea siltä väliltä.

Naiset katsoo naisia vielä enemmän kuin miehet miehiä. Eikä joka asiaan tarvitse mitään seksiä liittää. Ne kuolaajat ym on eri juttu. Mitäs se minua haittaa jos joku on komea ja menestynyt? Ei herätä minussa kateutta, kunnioitan lähtökohtaisesti kaikkia ihmisiä tosin sen voi pilata käytöksellä. Sen verran tiedän naisten sielunmaisemaa, että pelkällä komeudella ja menestyksellä ei suurinta osaa naisista pidetä lämpiminä pidemmän päälle, kyllä siihen tarvitaan muutakin.

Pieni osa naisista on sitten niitä, ettei tarvita mitään muuta kuin komea ja menestyksekäs mies. Omasta mielestä en juuri jää tuijottamaan, vaikka näenkin komean miehen, naisten suhteen ehkä pidempään, mutta en sanoisi tuijottavani ihmisiä. Ei tää oo helppoo tää komeen miehen elämä. Kaikkialla joku nainen aina menee aivan sekaisin ja kun en jaksa niin en jaksa.

Kahviloihinkaan en oikein uskalla mennä. Miehetkin aina tuijottelee ja ajattelen että onkohan tuo jotenkin tuttu kun noin pitkään tuijottaa. Toiset tosiaan ihaillee, iso osa vihailee, vaikka olisin kuinka vaatimaton ja yrittäisin olla ärsyttämätön. Toislta miehiltä hirveätä kieroutta ja vitun kateutta. Naisten kanssa pitäis jaksaa touhutakin, mutta loppuu ne voimat ison talon oriltakin.

En tiedä mikä hänessä veti puoleensa ,mutta halusin hänet syödä kokonaan. Kuunes kulissi särkyi kokonaan koska em. Olisin voinut njakaa kaiken rakkauteni hänen kanssaan.. Olen nainen ja jään katsomaan sekä miehiä että naisia. Usein tosin pelkkä kauneus ei käännä päätä vaan joku laajentava tunne siitä, että toinen on kuin eri maailmasta.

En juurikaan kiinnitä samaan sukupuoleen huomiota. Vaimo joskus kysyy jotta näitkö miten tuo mies jäi tuijottamaan perääsi, johon vastaan hölmistyneenä että en. Taitavat kaikki mies puolen tuijotteliat olla enemmäkseen niitä B rapun poikia. Aika epänormaalia on muuten kunnioittaa toista miestä ulkonäön perusteella. Itekin olen komea kunhan jaksan naisten termein sanottuna "meikata" mutta normaalin duuni päivän jälkeen ei kyllä jaksa tälläytyä. Määritteleppä muuten sana menestynyt.

Itse en pidä itseäni "komeana", enkä olekaan mikään malli tai valokuvauksellinen, mitenkään erityisen näköinen mies. Itse asiassa olen ihmetellyt miksi toiset naiskaunottaret, siis oikein hyvän näköisetkin naiset haluavat seuraani, ja tavata taas uudestaan. Haluanko sitoutua on toinen kysymys, mutta en ole suinkaan kateellinen muille miehille.

Toki vetävästä ulkonäöstä on hyötyä molemmille sukupuolille, mutta ei se näköjään kaiken kattavaa ole kuitenkaan. Käytös ja osaaminen kuitenkin ratkaisee, jos kerran nainen haluaa uudestaankin tapaailla. Kuinka, ketä, miksi ja missä naiset haluavat kokea miehen, tai minkälaisen naisen vilkuilu minua kiinnostaa johtunee paikasta ja ajankohdasta, ehkä tuurista olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa jutustelemaan, katseista. Kukaan ei käännä kaikkien päätä. Mun pään kääntää rotevat isokokoiset miehet.

Loppujen lopuksi jos parisuhdetta etsii niin käytöstavat ja osaaminen ratkaisee. Itse kyllä toki katson naisena komean miehen perään. Niin katsovat muutkin naiset. Poikaystäväni on komea ja hänen kanssaan kun kävelee kadulla, näkee maailman ikäänkuin hänen vinkkelistään.

Ei voi olla huomaamatta, että kaikki vastaantulvat naiset tuijottavat häntä suu auki ja kävelevät lähes päin lyhtypylvästä. Itseäni se vähän häiritsee, mutta mies lienee kasvanut siihen vuosien mittaan, eikä noteeraa ilmiötä ihmeemmin vaan luulee sitä ihan normaaliksi, kaikkien miesten kokemaksi ilmiöksi.

D ku oon ite 12 ja iso veikka 19 niin se on ihan komee: D vaikka puhun paskaa koko ajan ;: Yleensä katson miestä vain silloin, kun hänen kainalossaan on mielestäni hyvännäköinen nainen. Kiinnostaa aina tietää, millainen mies on sellaisen napannut ja etenkin tarkastelen sitä, miten tuo mies käytäytyy, liikkuu, puhuu ja pukeutuu. Oletteko huomanneet, että koskaan ei hyvännäköisen naisen kanssa kulje yksikään nörtti, kiltin oloinen mies, kunnollisen näköinen eikä varsinkaan köyhän näköinen.

Kyllä minä näen jatkuvasti kilttien tavallisten miesten kainaloissa kaunottaria. Tuollaisessa tilanteessa tulee katsottua noin niinkuin mallia ottaen onko kaverilla jotain josta voisi ottaa vinkkiä - eipä noita daameja koskaan liikaa ole kainaloon tunkenut: Mutta kyllä olen monasti nähnyt ja tuntenutkin "nössön", tai mitä sanaa haluaakaan käyttää, näköisen miehen jolla on kaunis nainen seuranaan. Käännän pään poispäin, kun kuvittelevat kaikkien heitä kattovan Katsokaahan Kiskurin sivulta komeita miehiä.

Varsinkin osastolta mies hakee naista. Siellä on paljon kuvia komeista vuotiaista surkeen kokemattomista äidinpojista jotka hakee vanhaa puumaa. Näin käy kun te Äidit ette ymmärrä pitää poikianne sylissä, ettekä anna rintamaitoo tarpeeksi pitkään vaan syötätte toisen Äidin tekemää valmisruokaa ja juomaa. Ne kaikki on niitä pullamössö poikia. Jotkut kyllä käyvät salilla ja pelaavat jalkapalloo, että saisivat rikkaan Äidinkorvikkeen, joka elättäisi hänet loppuelämän.

Pesisi pyykit, laittaisi ruokaa, siivoaisi, hoitaisi pankkiasiat, pesisi ikkunat, pesisi auton, pelaisi typeriä tietokonepelejä ja änry pöötsiä: Toi kuvan mies ainakin on ihan kuin persreikä. En ikinä haluais olla ton näköinen. Ei kiinnosta miehet En ole kiinnostunut muiden miesten tekemisistä ja tekemättä jättämisistä, niin kauan kun ei tule mulle riitaa haastamaan tai mun kuvioitani sotkemaan.

Mutta minä olenkin oman tieni kulkija, en ole koskaan mihinkään laumoihin sopeutunut enkä osaa niissä toimia. Mene nyt äkkiä nukkumaan vaimos viereen. Laita korkki kunnolla kiinni konjakkipulloos, ettei haihdu ilmaan niiku viimex. Eläkä ota iltapalaksi niitä juustovoileipiä kun ne tekee ilmaa ja alkaa pierettämään. Ja muista vetää vessa, ettei se pyttymalja tummu kusesta pilalle.

Vaimos ku ei jaksa ja jouda jatkuvasti kuuraamaan paikkoja. Ja osta silmänympärysvoidetta niihin silmäpusseihin tai laita kosteat Liptonit puoleksi tunniksi pussies päälle, niin johan alkaa turvotus laskemaan: Katelkaa te muut miehet miehiä jos kiinnostaa;minua ei pätkääkään!.. Itse olen hetero ja periaatteessa tsekkaan aina kadulla näkemäni naisen. Jos naisella on hyvä peppu tai kauniit kasvot, tuijotan pitempään. Miehiä en katso sillä silmällä, eivätkä useimmat kiinnitä huomiotani, mutta kyllähän esim.

En tietenkään halua miestä seksuaalisesti, mutta jos mies on komea ja mukava, kunnioitan häntä ja pidän hänestä. Jos mies on komea mutta koppava ja itsekäs, luultavasti halveksin hänen käytöstään mutta kadehdin hänen ulkonäköään.

Itse olen sellainen karu perusmies, vähän Kauko Röyhkän näköinen. En ole mikään kaunis mallityyppi, mutta onneksi sentään muutamat naiset vieläkin vilkuilevat perään. Nuorempana useat homot yrittivät iskeä ja jopa kävivät hieromaan ravintoloissa, mutta ei se minusta mitenkään pahalta tuntunut. En hyväksy asiatonta lähentelyä tai seksuaalista ahdistelua, mutta näin jälkikäteen ajateltuna oli ihan imartelevaa, että homot pyysivät minua seksiseuraksi.

Kyllä sitä kelpaa vanhemman sedän tai tädin lepuuttaa silmiään kauniis ihmisis, ei oo väärin, eikä katso sukupuolta. Se ketä homoseksuaalit tuomitseee, on itsekin huonossa valossa pitkältä katsottuna. Ailoitan sillä, että olen hetero. Naiset todellä kääntää mun pään. Olen tehnyt itsetutkiskelua mistä moinen johtuu. Vähiten miehissä minussa uteliaisuutta herättää playerlook, mutta maskuliinisuus saa minussa aikaan uteliausuutta. Yleensä ihailen usein, miten miehet ovat saaneet aikaan itsellensä "robottivartalon" tai muuten selittämättömän olemuksen.

Hunks tyyppiset "kauniit" miehet ovat silkkaa populaaritäytettä, jotka menevät aivan ali huomioni. Joskus taas seuraani tulee mies, josta saatan todeta, että tuo mies täyttää huoneen.

Lapsellisen kilpailuvietin kuitenkin syrjäytettyäni ajattelen, että jokaiselle naiselle jotain. En minäkään tapahtumissa ole koskaan pitänyt keskipistemuijista. Liikaa meikkiä, liikaa presenttiä. Aloittajan kirjoitukseen täytyy sen verran kommentoida, että itse en koskaan "ihaile" miestä ohikulkumatkalla.

Jos tämä mies kääntää mun pään, on yleisesti syynä hehkuva kusipäisyys tai typerän leijuva askel. Näkee että Suomi24 toimituksessa on pentti hillejä. Hyvännäköisiä ihmisiä tulee joskus ehkä katsottua liiankin pitkään,oli sitten mies tai nainen: Nainen yli 50 vee Kyllä katson,se miellyttää silmää kun näkee tyylikkään ja siisti pukeutuneen kauniin ihmisen Varsinkin kun ikää tulee itselle,sitä suuremmalla syyllä kiinnittää huomiota hyvänäköisiin ihmisiin! Ja ei väliä onko se mies vai nainen.

Olen ehkä itsekkin vielä katseen vangitsija ;. Itse olen huomannut rankan treenaamisen jälkeen että nyt vasta minut on huomattu naisten parissa.

Vielä vuosi sitten olin harmaa hiirulainen, pitkä ja laiha, kukaan ei perääni katsonut. Nyt lihasta on kertynyt ja muutenkin muutin olemustani. Siistit vaatteet ja huoliteltu tukka. Mukavaa kun edes joku huomio. Tekee yksinäisen itsetunnolle hyvää. Ei käännä päätä ns. Ne naiset jotka ovat kiinnostuneita komeista menestyjistä saa sitä minun puolestani ollakin, eivät sellaiset naiset minua kuitenkaan kiinnostaisi.

Se tietysti voi kiinnittää huvittuneen mieleni huomiota, jos useampi ihminen tuojottaa kuorossa ohikulkijaa. Meilläpäin viedään sellaiset saunan taakse ja siellä emme lauo mulkkujamme vaan vaariemme sotamuistotuliluikkuja. Ei se perkele vetele että joku saatanan kekkale luulee olevansa jotain, loppu siitä tehdään.

Että näin mutanttilassa,saunantausväki elelee Onhan se ihmetyksen paikka, jos tulee komea mies eteen, niitä näkee niin harvoin jos ollenkaan. Itsehän saan hyvin paljon pitkiä katseita, vaikka kulkisin vain kuraisissa tallisaappaissa ja ratsastushousuissa ylisuureen toppatakkiin pukeutuneena ja pipo päässä. Liekö katseet ihailua vai suuttumusta, kun jälkeeni jätän kuraiset saappaanjäljet? Kyllä ne kivan näköiset ihmiset pään kääntää jos jaksaa pitää silmänsä auki, niin naiset kuin miehetkin.

Olen nainen ja naimisissa, mutta on se hienoa nähdä menestyneitä kauniita ihmisiä, tuo toivoa että itsekin vielä joku päivä ; Kun on asiansa hoitanut niin, että pärjää hienosti ja näyttääkin hyvältä, niin nauttia siitä kannattaa ja pitää, vaikkei kaikki osaakaan iloita muiden puolesta. Ai mitä joku päivä? Oletko tehnyt vihitystä aviomiehestäsi aisankannattajan?

Nuoleeko hän irstailujesi jäljiltä pitkin reisiäsi valuvan vieraiden komeiden ulkomaalaisia kauluspaitoja käyttävien miesten sperman. Ja sanooko sen jälkeen: En tuijota ketään, mutta jos joku sanoo jotain älykästä, jään kuuntelemaan. Olen todella erikoinen nainen ja tottunut siihen, että minua tuijotetaan. On kai normaalia, että jos joku ihminen poikkeaa selkeästi keskivertaisuudesta jonkun ominaisuuden suhteen, se herättää huomiota. Itse en kyllä ole koskaan nähnyt miestä, joka olisi niin komea, että voisin ymmärtää kääntää päätäni.

Jotkut vanhemmat miehet voivat olla todella karismaattisia, mutta sekin ominaisuus tulee vasta esiin vasta käytöstapojen, puhetyylin jne. Ajattelen vaan että " siinä sitä taas mennään" ja tulee kateellinen ärsyttävä olo. Se komea mies Onhan se välillä vähän noloa olal näin komea kuin minä.

Brad Pittiksi ja kiiltokuvapojaksi sanotaan, homobaareissa tullaan iskemään, mikä on kyllä imartelevaa. Eipä silti, ei hyvällä ulkonäöllä naisia sen paremmin saa, moni nainen varmaan karttaa minua. Kauneus on paljon laajempaa kuin tyttöjen sukkahousut ihon pilkistäessä jostain rakosista. Kauneutta on myös musiikissa lauluineen,joka aikaisemmin rajoittui myös eri maiden kansallisuuksiin.

Jos jossain oli totuttu kuulemaan yhteislaulun hörinää voisivat jotkut maat kajauttaa viimeisenpäälle nuotilleen jo kaduilla marssiessaan. Ja jotkut juuri maansa saanneet iloissaan sydäntä särkevän hienosti. Ei pidä kadehtia ketään ellei ole Jumalalta laulun ääntä saannut taikka muuta musiikkikorvaa.

Parempi valittaa Jumalalle suoraan vaikka rukoillen. Hän loi meille muutakin kaunista,metsät ja meret sekä taivaan sinisen. Moninainen villieläinten kirjo on enimmäkseen aitoudessaan paljon kauniimpaa kuin jokin paklattu ihminen haalarivetoisena. Jumala katui kun oli luonnut ihmisen,jotka palvovat toinen toisiaan mammonansa mukaan.

Kaunispoika kääntää pään siinä kuin nainenkin. Armeijassa oli kaunispoika joukkueessa ja kaikki joukkueen pojat olivat mustasukkaisia toisilleen. Viikon kolmen leirilla mustasukkaisuus korostui ja poikien kesken tuli pientä nokkapokkaa.

No, huh huh Tämä ei tarkoita, että ajattelen heitä heti ilman vaatteita kanssani sekstaamassa. Kyllä, voin hymyillä heille, muuta tarkoittamatta. En ole ajatellut, että se heitä ahdistaisi.

Asia olisi eri jos jotenkin lähestyisin heitä. Itse saan myös katseita, hymyjä ja hymyilen takaisin. Tyylikäs ristiinommeltu yläosa tuo keveyttä sekä ilmavuutta hipstereihin. Kiihottavan seksikkäät Mickey pantsit on varustettu vetoketjulla. Taidokkaat leikkaukset muotoilevat vartalon muotoja, joten Mickey pantseja on miellyttävä pitää myös päällä ilmavan materiaalin ansiosta. Superseksikkäät Ronaldo-boyshortsit saavat pakarat sekä etumuksen näyttämään maskuliinisimmilta.

Sopivasti seksikkäät, ihoa myötäilevät hipster-malliset alushousut käyvät hyvin arkikäyttöön housujen alle sekä iltojen iloksi kumppanin silmänruoaksi. Tämä trendikäs, lyhythihainen ja vartalonmyötäinen T-paita on todella hyvin istuva ja mukava päällä. Se on valmistettu laadukkaasta, hieman liukkaasta ja hyvin joustavasta materiaalista.

No nyt on pornot kalsarit! Jos näillä ei irtoa niin ei sitten millään! Yllätä kumppanisi näillä joustavilla verkkokankaisilla stringeillä! Niiden etumusta koristaa ohut peittävämpi kangas sekä koko komeuden kokoon kursivat nyöritykset!

Tämä todella eroottinen shortsihaalari ylläsi näytät tyrmäävältä! Se on valmistettu joustavasta ja mukavan pehmeästä verkkokangasta ja siinä on upeat, kiiltävät wetlook-yksityiskohdat! Kiiltävän mustat stringit, jotka turvottavat penistä. Stringien etumuksessa on aukko jonka läpi penis ja kivekset laitetaan. Edessä on neppareilla avattava luukku päällä. Laadukkaat, edestä muotoillut tangat paljastavat houkuttelevasti sen alla olevat "salaisuudet". Läpikuultavasta, hengittävästä ja ihoa myötäilevästä netting-kankaasta valmistetuissa tangoissa on vyötäröllä leveä kuminauha ja tasku penikselle.

Mieskin nauttii kauniista alusvaatteista! Uskalias herra pukee ylleen nämä kauniit miesten rintaliivit! Moni mies nauttii rintaliivien antamasta seksikkäästä tunteesta. Nämä tyylikkäät ja hillityt hipster-malliset alushousut yllättävät iloisesti ja sopivat erityisesti strippaukseen tai esileikkiin. Strip Pants-alushousut ovat ohutta, silkkisentuntuista ja joustavaa materiaalia. Seksikkäät miesten pitsistringit piristävät eroottisia hetkiäsi nautinnollisesti.

Kauniit mustat pitsistringit korostavat pakaroita ja tuovat etumuksen herkullisesti eteenpäin. Nämä kuvioidut hipster-alushousut ovat todella ilo silmälle ja erittäin miellyttävät käyttää.

Kalleutesi kuultavat kankaan kuvioiden lomasta kiihottavasti!

... ILMAISET SUOMALAISET PORNOVIDEOT VILLI IRA

NETTITREFFIT ILMAINEN BBSUOMI

Vierailija: "Yöksi? Mietin vaan onhan ihastus panemassa kun ei kuulu mitään,". lllllllkkkjhg: "Lähteekö jokainen kaunis nainen baarireissun jälkeen panemaan?". helmikuu Naisten seksiasut Miesten seksiasut Rooliasut. 6. marraskuu Miten miehet suhtaudutte toiseen mieheen, joka on siis todella komea ja. Miesten stringit, alushousut ja asut. Miesten seksiasut tuoteryhmät Niiden etumusta koristaa ohut peittävämpi kangas sekä koko komeuden kokoon kursivat nyöritykset! Moni mies nauttii rintaliivien antamasta seksikkäästä tunteesta.

NICOLETTA KOTIMAISET SEKSIVIDEOT

Vierailija: "Yöksi? Mietin vaan onhan ihastus panemassa kun ei kuulu mitään,". lllllllkkkjhg: "Lähteekö jokainen kaunis nainen baarireissun jälkeen panemaan?". 6. marraskuu Miten miehet suhtaudutte toiseen mieheen, joka on siis todella komea ja menestynyt? Herättääkö siis kunnioitusta vai enemmin kateutta ja. helmikuu Naisten seksiasut Miesten seksiasut Rooliasut. 6. marraskuu Miten miehet suhtaudutte toiseen mieheen, joka on siis todella komea ja.