Erotiikka sivut kova patti alapäässä

BERLINintim. mit mehreren hundert Erotik- Shops kommst auf der Sex-Worker in Stuttgart Privat Frauen, HighHeels, Nylons, Strumpfhosen, Schuhe steht für: erotik brandenburg sextreff piercing salzburg sex cam sex berlin sd sb beziehung. singleborsen forum suchen sex Wenn in Weiden finden das Aussergewöhnliche an.

Spaß ein bild ihrer Sexualpartner von Gelbe Seiten Swinger Club.

Rouvan pillu kotimainen porno

Mikään ei ole koskaan sattunut näin paljon. Hei, hyvä että kävit lääkärissä, sillä tulehdus voi mennä tosi pahaksi. Itse sinnittelin eka kerran niin pitkään, että olin jo korkeassa kuumeessakin tulehduksesta ja lääkäri oli suorastaan vihainen ja peloitteli, että jos iso paise räjähtää sisäänpäin siitä voi pahimmillaan tulla verenmyrkytys.

No, mutta unohdetaan tuo pelottelu, sillä sulla on nyt kaikki hyvin ja olet saanut lääkkeet. Itse koin, että kun patti oli tyhjennetty, minun ei tarvinnut enää sitä puristaa tms. Suihkuttelin vain ja yritin olla kotosalla ilman housuja, ettei se hautuisi. Lääke alkoi purea niin pian, ettei uutta mätää ehtinyt tulla.

Toisenkin kerran selvisin vielä tulehduksesta hyvin ja patti laskeutui kokonaan pois. Sitten sattui lääkäri, joka ei tyhjentänyt pattia, vaan antoi vain lääkekuurin. Sen jälkeen patti jäi pysyvästi koholleen ja yritti aina tulehtua uudelleen. Joitakin kertoja se tekikin sen ja sitten välillä tyhjennettiin, joskus ei. Kun tulehdus oli tullut monta kertaa, sain lähetteen sairaalaan, jossa lääkäri tutki sen ja määräsi rauhasen poistettavaksi.

Eli kannustan sinua kyllä vaatimaan rauhasen poistoa, jos uusi tulehdus vielä tulee. Nyt jälkeenpäin tekisin itse niin enkä kituuttaisi useita tulehduksia ja useita antibioottikuureja vuodessa. Mutta toivotaan, että tuo jäi viimeiseksi tulehdukseksi sinulla. Mielestäni kannattaa jättää patti nyt rauhaan eli ei puristella Paljon voimia ja kysele vain, jos haluat tietää jotakin.

Tuo vaiva oli minullekin elämäni sietämättömimpiä. Lapsuuden korvatulehdukset olivat kyllä myös pahoja. Terveyskeskuslääkäri ei tyhjentänyt pattia kunnolla, joten antibiooteista huilimatta se turposi ja turposi uudelleen, kunnes kipu oli niin kamala, että viime yönä oli pakko soittaa ambulanssi ja mennä keskussairaalaan.

Siellä lääkäri tyhjenti patin uudestaan ja nyt toivon, että lääkkeet purevat ja tämä menee ohi. Voiko rauhasta leikata jos se on tulehtunut, vai pitääkö odottaa, että se paranee"" ensin? Kuinka paljon aikaa sinulla oli tulehdusten välillä? Olen lähdössä heinäkuussa koko kuukaudeksi ulkomaille ja en halua, että se tulehtuu siellä kesken matkan Joten mielelläni haluaisin, että patti poistettaisiin Oliko laikkauksesta toipuminen kivuliasta ja kauan siitä paranemiseen meni?

Kiitos kun jaksat vastailla! Yllättävää, terveyskeskuslääkäri ei hoitanut hommaansa! No moi ja voi kökkö sentään. Mullekin kävi joillakin kerroilla niin, ettei pattia saatu tyhjäksi kunnolla ja vasta antibiootti paransi sen kunnolla.

Hän kyseli, miten se oli tyhjennetty edelliskerralla ja yritti tosi kivuliaalla tavalla ronkkia pattia. Lopulta hän sanoi, ettei saa siitä märkää pois.

Hän yritti vielä kysellä, miten muut olivat tehneet operaation. Sanoin, etten kyllä voinut katsoa, sillä makasin selälläni ja yritin sietää kipua, eikä kai taida olla velvollisuutenikaan opetella niitä operaatioita, kun olen sentään vain potilas.

Noita lääkäreitä on näköjään monenlaisia. Otin silloin sitten kunnolla särkylääkettä ja yritin kestää. Mutta hyvä että sinulla patti nyt tyhjeni kunnolla. Otathan särkylääkettä niin jaksat odottaa tulehduksen laskemista.

Minulla oli aikaa tulehdusten välillä useita kuukausia, alussa varmaan 5 kuukauttakin, mutta sitten kun alkoivat tulla useammin niin lopulta tuntui, että rauhanen meinasi vähän väliä tulehtua ja oli jotenkin puolitulehtuneessa tilassa.

Sitten vasta tajusivat leikata, kun olin ties monettako kertaa lääkärissä ja sanoin, että tämä pallukka ei enää edes laske tulehdusten välillä vaan pysyy tuollaisena koko ajan.

En tietysti itse osannut leikkausta ehdottaa. Silloin sanottiin, että rauhasta ei voi leikata jos se on tulehtunut. Minua jännittikin ennen leikkausta, että jos se ehtii taas tulehtua ja sitten leikkaus siirtyy, mutta onneksi se saatiin pois.

Eli ei saa käsittääkseni olla tulehdusta, kun leikataan. Suosittelen, että vaadit leikkausta jo nyt eli tilaat uuden ajan, jossa sanot, että haluat rauhasen pois, sillä tiedät, että siitä voi tulla riesa ja sinulla on jo tarpeeksi traumaattiset kokemukset ekan tulehduksen kanssa.

Tai viimeistään sitten vaadit leikkauksen, jos se tulehtuu uudelleen, mitä emme tietenkään toivo. Leikkaus on pieni operaatio noihin kipuihin verrattuna. Yhä vaan jaksamista toivottelen. Kertoilehan, miten toipuminen alkaa edistyä. Voisit aloittaa ne itsenäisesti heti, jos oireita alkaa ilmaantua.

Itse lukuisten maiden terveyspalveluja käyttäneenä voin todeta, että hyvin niissäkin palvellaan eli ei kannata hätääntyä jos joutuu lääkäriin tuon takia muuallakin kuin Suomessa Kertoisitko hieman lisää tuosta leikkauksesta? Oliko sinulla kovia kipuja leikkauksen jälkeen ja kauanko meni aikaa, jotta pystyit olemaan leikkauksen jälkeen ihan normaalisti? Siis ettei tarvinnut lääkkeitä, varoa istumista, maata sängyssä suurimpaa osaa ajasta yms. En ole syönyt keskussairaalassa käynnin jälkeen ollenkaan särkylääkkeitä no, yöksi otin yhden varmuuden vuoksi, ettei tarvitse herätä yöllä, vaikka kipuja ei ollutkaan.

Patti ei ole yhtään kipeä, vain hieman arka kohdista, joista se on avattu. Alapäässä on nyt kaksi pientä viiltoa, toinen terveyskeskuksessa tehty ja toinen keskussairaalassa tehty. Molemmista vuotaa nyt vähän veristä, rusehtavaa nestettä, mutta se kai on normaalia.

Loputkin patin sisällöstä kai pääsee nyt ulos. Turvotus on laskenut paljon ja pystyn istumaan ja kävelemään hyvin vähän pitää vielä varoa. Hieman leikkauskohdat hankaavat vielä kävellessä, mutta eivät onneksi paljon. Myös emättimestä tulee vähän limaista, rusehtavaa ainetta, mutta nyt patin laskeuduttua sitä on helppo puhdistaa.

Suihkuttelen alapäätä viileällä vedellä monta kertaa päivässä, jotta pysyy puhtaana. Onkohan tuo emättimestä tuleva ""lima"" ihan normaalia? Minulta nimittäin tulee sitä usein emättimestä normaalistikin viikko kuukautisten jälkeen. Olen ajatellut, että silloin emätin tavallaan puhdistaa itseään kuukautisten jälkeisistä ""möhnistä"" ja ehkä tampoonien ""jämistä"" emättimessä. Olenkohan ihan hakuteillä, vai voiko kyse olla tästä?

Voikohan tampoonien käytöllä olla yhteyttä rauhasen tulehtumiseen? Toivottavasti tämä nyt tästä paranee ja toivoisin todella leikkausta, ettei tarvitsisi koko ajan jännittää, että milloin rauhanen tylehtuu uudestaan, vaikka siellä ulkomailla. Kirjoitan tähän, mitä muistan neljän vuoden takaisesta leikkauksesta. Minun sanottiin pääsevän kotiin jo samana iltana. Leikkauksen piti olla jo aamupäivällä, mutta se siirtyi iltapäivään, sillä väliin tuli äkillisempiä naistentautien leikkauksia, kuten kohdunulkoisia raskauksia ja joku sektio ym.

Se oli sovittu pari kuukautta etukäteen. Jännitin leikkausta tosi paljon. Sain rauhoittavan lääkkeen jo hyvissä ajoin ja puin sairaalapaidan. Sitten vain lepäilin sängyllä ja odottelin, että minut tullaan hakemaan. Leikkaussalissa hoitajat auttoivat leikkauspöydälle ja anestesiologi kertoi, että pian nukahdan.

Sitten seuraava mielikuvani olikin, että herään tokkuraisena ja alapäähän sattuu kamalasti. Muistin, että ai niin, minut on leikattu. Vieressä makasi nuori nainen, jolle tultiin kertomaan, että hän oli saanut sektiolla kymmenen pisteen poikavauvan.

Se oli aika liikuttava tilanne. Minulla oli tosi paha olo ja kun hoitaja tuli viereen, sanoin että taidan pian oksentaa. Pyysin saisinko pahoinvointilääkettä, kun olin kuullut että sitä kannattaa pyytää, jos ei halua oksennella. Hoitaja antoi lääkettä suoneen. Sitten minut tultiinkin jo hakemaan osastolle. Olin ihan tokkurassa ja heikotti ja sattui. Tippaletku ahdisti enkä voinut katsoa sitä tai liikuttaa kättä.

Yritin olla välittämättä siitä. Onneksi se otettiin pian pois ja hoitaja patisteli heti huoneessa nousemaan istumaan ja syömään jotakin. Hän kertoi, ettei leikkaus ollut mennyt ihan niin kuin piti eli joku suoni oli auennut ja sitä oli pitänyt tyrehdyttää ja poltella pitkään kiinni. Patti oli saatu kokonaaan pois, mutta minulle oli jouduttu antamaan jotakin vahvaa kipulääkettä, joka aiheutti pahaa oloa. Näin myös jonkinsortin hallusinaatioita parin tunnin ajan, mikä oli aika ikävää.

Minua sattui ihan kamalasti ja kysyinkin, että onko synnytyksen jälkeen tällä tavalla kipeä alapää, jos on tehty episitomia. Hoitaja nauroi, että kyllä siinä varmasti samaa kivun tunnetta on.

Kävin itse vessassa ja pissaaminen kyllä onnistui, mutta alapää tuntui tosi turvonneelta ja kamalan kipeältä. Ajattelin, että tuleekohan tuosta koskaan normaalia. Aloitin haavan suihkuttelun heti. Illalla sitten poikaystäväni tuli katsomaan ja hakemaan minua.

Petyin, kun en päässytkään kotiin. Se johtui siitä, että leikkaus oli siirtynyt niin myöhäiseen iltapäivään eikä operaatio ollut mennyt ihan suunnitelmien mukaan, kun verta oli tullut liikaa ja vahvat lääkkeet oli pitänyt ottaa käyttöön. Nukuin kahden hengen huoneessa nelikymppisen naisen kanssa, jonka toinenkin munanjohdin oli vaurioitunut keskenmenossa.

Hän oli todella surullinen. Oma vaiva tuntui häneen verrattuna tosi mitättömältä. Yö meni vähän levottomasti nukkuessa ja osan ajasta juttelimme, sillä molemmilla oli kipuja. Meille annettiin vuorotellen kipulääkettä.

Nouseminen pissalle sattui ja kääntyminen sattui ja muutenkin tuntui, että oli aika ikävä olo. Seuraavana aamupäivänä pääsin kotiin. Pidin kotona hameita ja suihkuttelin haavaa. Pari kertaa jouduin käymään näyttämässä haavaa, sillä uskoni meinasi loppua paranemiseen. Silloin oli vielä kesä.

Sain viikon sairaslomaa töistä ja nyt tuntuu, että olisi ollut hyvä olla toinenkin viikko pois töistä. Ei muuten, mutta haavasta valui verensekaista kudosnestettä ja sain olla sidettä vaihtamassa ja huuhtelemassa vessassa tosi usein.

Olin lisäksi jotenkin poikki kokemastani, sillä se oli eka leikkaukseni. Tikit sulivat itsekseen haavaan ja vähitellen se alkoi parantua, mutta kyllä se vei useita kuukausia ennen kuin oli edes vähän normaalimman tuntuinen. Haava oli pitkään tunnoton, varmaan noin vuoden, mutta sitten haavan ympärystä se tokeni ennalleen. Toisaalta jo parin viikon jälkeen kävin urheilemassakin kevyesti.

Seksiä pystyin ajattelemaan vasta useamman viikon jälkeen. Varovasti sekin lähti taas liikkeelle. Peilillä katsoessa hirvitti, että tuleeko tuosta enää koskaan entisenlaista. Mutta tuli siitä eli nyt enää ei oikeastaan edes huomaa, että mitään olisi leikattukaan. Leikkauksesta onkin kyllä jo neljä vuotta. Tuosta tilanteesta mikä nyt on, saat jo vähän osviittaa siitä, mikä tuntuma on leikkauksen jälkeen. Se on kyllä tosi kipeä, sen voin sanoa ja siitä varoittaa lääkärikin, sillä alapäässä on paljon hermoja ja verisuonia.

Kivun kuitenkin kestää kun tietää, että sen jälkeen patti ei enää koskaan tulehdu, kun se on poistettu. Minullakin oli rusehtavaa vuotoa ihan kuin emättimestä tulevaa silloin, kun oli noita tulehduksia päällä ja haavaa oli avattu. Ihmettelin, miten mönjää tulee ihan kuin syvempääkin kuin haavasta, mutta voi olla se oli vain haavasta. Kai se on normaalia ja kuuluu tuon taudin kuvaan. En kysynyt koskaan keneltäkään, mutta ei ole sen jälkeen ollut sellaista kun patti otettiin pois.

Suihkuttele vain nyt ja nuku esim. Useimmilla tytöillä erittyy vaaleaa tai kellertävää valkovuotoa päivittäin sen jälkeen, kun kuukautiset ovat alkaneet. Valkovuoto on normaalia ja liittyy siihen, että vagina puhdistaa itseään ja pitää itseään kosteana.

Valkovuodon väri vaihtelee, mutta niin kauan kuin se on vaaleaa ja hajutonta, kaikki on hyvin. On myös normaalia, että valkovuodon määrä vaihtelee ja että siitä tulee venyvämpää kuukautiskierron keskivaiheilla, ovulaation aikaan.

Jos normaali valkovuoto tuntuu ikävältä, voit kokeilla pikkuhousunsuojia, vaikka joidenkin mielestä ne hautovat liikaa. Puuvillaiset pikkarit ovat hyvät, koska ne imevät kosteutta ja antavat ilman kiertää.

Jos valkovuoto muuttaa väriä tai alkaa haista tai tunnet kutinaa pildessä, sinulla voi olla tulehdus. Kysy neuvoa terveydenhoitajalta tai lääkäriltä. Jos sinulla on ollut aiemmin hiivatulehdus ja tunnistat sen oireet, voit myös mennä suoraan apteekkiin. Siellä osataan neuvoa sopivat lääkkeet. Virtsatietulehdus on monille naisille liiankin tuttu vaiva. Kannattaa käydä pissalla pian seksin jälkeen ja juoda runsaasti vettä, joka huuhtoo bakteerit pois virtsateistä. Jos kipu jatkuu pidempään kuin vuorokauden, jos pissassa näkyy verta tai munuaisia särkee, mene heti lääkäriin.

Hoitamaton virtsatietulehdus voi vahingoittaa munuaisia. Monet naiset tietävät, että karpalo- ja puolukkamehun juominen ehkäisee ja hoitaa pissatulehdusta. Myös piimän ja Asidofilus-tuotteiden käytöstä on hyviä kokemuksia.

Mulla on tuossa vasemmassa ulommassa häpyhuulessa, siinä miltei sisäpuolella , kipeä ja kova patti. Oon yrittäny puristaa mut ei oo mittää tullu. Mikä se vois. syyskuu Patti sijaitsee häpykarvojen alla, ihan häpykummun alaosassa. Mutta en ole koskaan harrastanut mitään seksi juttua joten ei kai se voi olla sukupuolitauti? . ei lainkaan kovaa, mutta sattu aika paljon, sen jälkeen patti oli kipeä ehkä forumup.eu | forumup.eu pidättää kaikki oikeudet sivujen. kesäkuu Multa on leikattu pois kaksi kertaa, kun keräsi kovaa pattia, ja just esim. ei voimakkaita vartaloaineita alapäähän kuten palmoliveä, apteekin.

MATKASEURAA LAPPIIN TREFFIT HELSINKI