Bdsm suomi seksi fantasia

bdsm suomi seksi fantasia

Vai onko jossain muualla kuin treffeissä? Siellä se keskustelun alussa, haku meinaan Ja nimimerkillä löytyy meiliä. Keskustelufoorumeilla seuranhaku on säännöissä kiellettyä. Etsinkin sidonnasta ja alistumisesta kiinostunutta naista! Joten oletan että järkevä erottaa nämäkin toisistaan Pitkästä aikaa, kuinka kesä menny Nyt olis uusia kokemuksia vailla, mahtaisko löytyä? Edellyttääkö se sidonta ja alistaminen alastomuutta?

Jos ei vaadi niin jotenkin se kiehtoo. Eikä siis varsinaista seksiä. Ei välttämättä vaadi, riippuu mitä etsit asialla, olen tehnyt myös noin kuin kysyit. Ei ole yhdyntä pakkoa todellakaan. Merkin takaa löytyy meiliä. Joskus olen kuvitellut miltä tuntuisi olla kädet selän taakse sidottuna ja ilmastointiteippi suun päällä ja yrittää ryömiä piiskaajaa pakoon. Ja on niitä muitakin hulluja fantasioita ollut.

Missä sinä Anniina27 asuu? Luulen että minä voitaisin anna sinulle sopivasti piiskaa kun itse haluan saada piiskaa! Satans swennepelle gå oot helvete.

Kuinka ankara sinä sitten olisit? Todella ankara, piiskaan peppusi punaiseksi. Jos kysyy minulta minä tykkään että me voimme keskustella pitkä aika ja minun mielestäni juoda vähän ja silloin saat kertoa kuinka kovaa piiskaa haluat saada! Minä voin hakea sinua rautatieasemalta jos tulet junalla!

Minä olisin lähellä raumaa, joten matka ei pitkä ja itselleni on aika hyvät tarvikkeet turvalliseen koulutukseen, laita meiliä löytyy nimimerkin takaa.

Voisiko minulla olla kuitenkin joku mekko tai muuta kun en ihan alasti haluaisi olla. Tai pitäiskö olla jotain erityistä? Mutta se ilmastointiteippi on mun fantasiani. Et kai kysyi minulta mutta olen nähnyt spankingtrailers missä nainen on yöpaita yllä eli pitkä t-paita!

Samat koskee miehet joka saa piiskaa se on usein t-paita yllä! Mene nyt rantaruotalainen t paitoines vittuun täältä, sä oot pahempi pelle kuin löylykauha pelle. Kato vaan niitä pornoleffoja täällä ollaan live elämässä.

Jos ei saa piiskaa elämässäni,siis livenä joudun katsomaan ne piiskatrailers siellä spanking aloha tube ja samantien kun katson niitä filmiä minä voin fantasioida että se on minä joka on se tyttö joka saan piiskaa!

Mutta vaikka en fantasiodaan että minä annan piiskaa kenellekään kyllä minä voin tehdä sama joku teistäkin! Minä luen raamatussa että sinä pitä tehdä sama sinun medmäniska jonkun kansa joka sinä haluat attä hän tekee sinulle! Eihän sun alasti tarvitse ollaakaan sillä saat pannan kaulaan: Mekko olisi tietysti nätti. Mahalleen sängylle tyynyjä lantion alla, mekko rullataan ylös, ei mitään sukkia sukkanauhoja yms että reidetkin ovat paljaat, ilman pikkuhousuja ja nilkat sekä ranteet sidotaan ilmastointi teipillä teippaamalla.

Nahka ruoska on ihan turvallinen valinta tai sitten nahkaremmi: No sun toiveet on asiallisia, täällä vaan on niin paska kirjoitella kun noita asiasta tietämättömiä pillun ruikuttajia kanavat täynnä, helpointa olis meilillä tai vaikka kahvilla yleisellä paikalla ja jutella sun kanssa asioista, ja toiveistasi Minullakin haussa vain yksi, ja olisit n.

Vieläkään ei sitä aitoa oikeeta naista ei ole osunut kohdalle Olisiko siinä piiskaustilanteessa siis oltava kädetja jalat sidottuina? Minun fantasiani on sellainen, että suu teipattuna yritän ryömiä pakoon vaatteet päällä Toteutan mielelläni toiveesi, laita meiliä kivempi jatkaa sielä Anniina27 BDSM piireissä on nuorempiakin miehiä kuin tuo keski-ikäinen tatuoitu junnu.

Kertoo jotakin kun mainostaa olevansa tatuoitu ja truumaster. Ei tarvitse olla sidottu jos et saa siitä kiksejä. Suuta ei kannata ihan ekalla kerralla teipata mutta muuten fantsusi on ihan toteuttamis kelpoinen.

Saa sulla olla vaatteita päällä mutta takapuolen joudut ottamaan paljaaksi ihan oman nautintosi vuoksi. Nahkaruoskasta kuuluu vielä ihana läjähdys kun se kohtaa paljaan ihon. Sisään pääsee kinkypukeutumisella tai jäsenkortilla joka on jotain parinkympin luokkaa. Pääsisit sisään varmasti jos pukeutuisit vaikka "koulutytöksi".

Lyhyt hame ja kauluspaita yms. Ei se nyt mitään ihmeellistä tarvitse olla. En tunne noita juttuja ollenkaan. Minkälainen tuo kerho on ja onko siellä kaikki siis ihan julkista? Tarkoitan että mitä siellä tapahtuu? Se on paikallisten harrastajien pitämä kerho. Bileissä on dunkkari kalusteita joihin voi sitoa piiskattavan kiinni. Pukeutua saa fetissivaatteisiin mitä ei voi käyttää oikein muuten julkisilla paikoilla.

Tällä kertaa bileissä on ohjelmaakin. Siellä on järjestäjien puolesta lisäksi järjestyksen valvojat itse ole nähnyt että kehenkään olisi koskettu ilman lupaa.

Et sä välttämättä seuraa löydä mutta juttuseuraa saat varmasti. On myös kinkyjen BDSM baari sivusto jossa on keskusteluja, kuvia, artikkeleita, chatti Tuolta saat jonkunlaisen kuvan Suomen scenestä. Ja vaikka sua ei sitten kiinnostaisikaan niin ainakin olet nähnyt jotain erilaista. No palautteen antajasta se kyllä valitettavasti kertoo eniten, kun pitää toista haukkua.

Kiitos samoin hesan junnu Bi henkistä herrasmiestä, rouvalle munaa ja miestä sais imee ja nuolla samalla. Rouvan tissit voi sitoa pystyyn, pientä piiskausta molemmille. Ensimmäinen kosketus oli jotain aivan mahtavaa. Nyt olen antanut osumia kasseille, varteen ja terskaan.. Onko muita jotka ovat löytäneet nämä ihanat "rikkakasvit"? Onko Etelä-karjalassa naista joka nauittisi jalkapohjien hyväilystä, hieronnasta, kutittelusta tai jopa nuolemisesta?

Vaimo ei ole kiinnostunut asiasta, joten olisi kiva joskus treffata nainen joka nauttisi jalkojen palvonnasta. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Moi, olisi kiinnostava kuulla mitä kautta bdsm suhteessa elävät ihmiset tulitte tietoisiksi toistenne taipumuksista? Suhteen aikana päätitte yhdessä kokeilla vai haitteko nimenomaan ko seuraa? Itse olen nuori mies ja olen tullut huomaamaan että mua ei kiinnosta tavallinen seksi juuri yhtään..

Kaikki fantasiat liittyy jonkinlaiseen bdsmään. Haluaisin suhteen jonkun samanhenkisen kanssa mutta kinkybileisiin meno tuntuu vähän liian "julkiselta" seuranhaku paikalta. Nettiseurassa taas liikkuu hiukan liian paljon feikkejä. Herrasmies haussa 06 Bi henkistä herrasmiestä, rouvalle munaa ja miestä sais imee ja nuolla samalla. Jalkapohjien hyväilystä nauttijat Onko Etelä-karjalassa naista joka nauittisi jalkapohjien hyväilystä, hieronnasta, kutittelusta tai jopa nuolemisesta?

Kokeile kysellä osoitteesta http: Sieltä vois löytyä apua ja toisaalta vinkkejä, millä hakea saman henkistä seuraa oikeanlaisista piireistä.

Ja toisaalta oikealta alueelta sun kannaltas.

Prostitoitu massage sex video

Minä en pysty tyydytä narttua kun se ei seiso kunnolla minulle! Lisanko kyllä kiinosta,isot naiset ovat kiihottavia,paa melisi niin otan yhteyttä Nyt vain yhden kerran joudut tottelemaan minua, laita sinä meilisi niin otan yhteyttä ;.. Koitin laittaa mutta ylläpito poistanu sen kun tänne laitoin,klikkaa nimimerkkiä sieltä löytyy. Kuule hra piiskaan,voisitko vaikka perustaa oman topicin jos haet seuraa miksi sotket tolla vitun huonolla suomen kielellä kaikki saatanan topicit missä kirjoitellaan aiheesta BDSM,olen nyt seurannut sinun hoono soomi impotentti kirjoituksia jo jonkun aikaa,katoa saatanan lerppa kullinen rannikko svenne pohjanmaalle runkkaamaan,tai mee veteliin baariin ja sano täydelle baarille että paini ja pesäpallo on homojen laji,ni saat sitä äidillistä piiskausta No, äläs sekoita minua mentalisteihin.

Mutta mistä keksit edes noin mielettömän ajatuksen? Tuo ei pidä paikka että käytän monta eri nimeä no joskus kutsun minua masokistimies mutta aina haluan sama,siis löydä sellainen vaimo minulle joka nauttii kun hän annaa minulle piiskaa! Harmi, että itse asun pk-seudulla.. Painu vittuun täältä,sä jaksat tonkia joka paikassa,homoilla oma palsta. Ei matka ole ongelma,laita meiliä niin jatketaan Ei se minulle haitta jos se on mies eli nainen joka annaa minulle piiskaa mutta kun en kehta otta miehiä tänne kun hävitän jos naapurit näkevät että täällä käy miehiä!

Vielä olis haku päällä,kiitos tyty ym Ei se tuolle sairaudelleen mitään voi. Se on syyntakeeton, joten terveiden ihmisten pitää vaan sopeutua siihen. Toinen vaihtoehto ja se suositellumpi olisi noudattaa foorumin sääntöjä.

Voit toki uskotella itsellesi noin, jos se helpottaa oireitasi. Moi evee minulla ois piiska ja hienot punaiset käsiraudat sekä didloja jos kiinnostuit niin voitko antaa yhteystietosi olen Oulusta. Sidonta- ja piiskausseuraa löytyy sidominut.

Itsekkin etsin siellä kinkyseuraa Oletko oikeesti löytänyt seuraa sieltä,tämä foorumi on muutamia helmiä lukuunottamatta täyttä paskan jauhantaa Ei sieltä mitään seuraa löydy miehille Sieltä olen löytänyt seurani ja nykyisen narttunikin. Tekis kyllä mielelle hyvää löytää itsellekin "uusi"ja vakituinen narttu,mulla ollu pikkasen paskatuuri tässä asiassa Noo, kannattaa pitää haku päällä, sillä koskaan ei tiedä mistä potentiaalisen vinkulelunsa löytää.

Edellinen pitkäaikainen elämän sulostuttaja löytyi sattumalta ihan vaan baarista. Mutta ethän ole laittanut yhtä ainutta etsintäilmoitusta.

Vai onko jossain muualla kuin treffeissä? Siellä se keskustelun alussa, haku meinaan Ja nimimerkillä löytyy meiliä. Keskustelufoorumeilla seuranhaku on säännöissä kiellettyä.

Etsinkin sidonnasta ja alistumisesta kiinostunutta naista! Joten oletan että järkevä erottaa nämäkin toisistaan Pitkästä aikaa, kuinka kesä menny Nyt olis uusia kokemuksia vailla, mahtaisko löytyä? Edellyttääkö se sidonta ja alistaminen alastomuutta?

Jos ei vaadi niin jotenkin se kiehtoo. Eikä siis varsinaista seksiä. Ei välttämättä vaadi, riippuu mitä etsit asialla, olen tehnyt myös noin kuin kysyit. Ei ole yhdyntä pakkoa todellakaan. Merkin takaa löytyy meiliä. Joskus olen kuvitellut miltä tuntuisi olla kädet selän taakse sidottuna ja ilmastointiteippi suun päällä ja yrittää ryömiä piiskaajaa pakoon.

Ja on niitä muitakin hulluja fantasioita ollut. Missä sinä Anniina27 asuu? Luulen että minä voitaisin anna sinulle sopivasti piiskaa kun itse haluan saada piiskaa! Satans swennepelle gå oot helvete. Kuinka ankara sinä sitten olisit?

Todella ankara, piiskaan peppusi punaiseksi. Jos kysyy minulta minä tykkään että me voimme keskustella pitkä aika ja minun mielestäni juoda vähän ja silloin saat kertoa kuinka kovaa piiskaa haluat saada!

Minä voin hakea sinua rautatieasemalta jos tulet junalla! Minä olisin lähellä raumaa, joten matka ei pitkä ja itselleni on aika hyvät tarvikkeet turvalliseen koulutukseen, laita meiliä löytyy nimimerkin takaa. Voisiko minulla olla kuitenkin joku mekko tai muuta kun en ihan alasti haluaisi olla.

Tai pitäiskö olla jotain erityistä? Mutta se ilmastointiteippi on mun fantasiani. Et kai kysyi minulta mutta olen nähnyt spankingtrailers missä nainen on yöpaita yllä eli pitkä t-paita! Samat koskee miehet joka saa piiskaa se on usein t-paita yllä! Mene nyt rantaruotalainen t paitoines vittuun täältä, sä oot pahempi pelle kuin löylykauha pelle. Kato vaan niitä pornoleffoja täällä ollaan live elämässä. Jos ei saa piiskaa elämässäni,siis livenä joudun katsomaan ne piiskatrailers siellä spanking aloha tube ja samantien kun katson niitä filmiä minä voin fantasioida että se on minä joka on se tyttö joka saan piiskaa!

Mutta vaikka en fantasiodaan että minä annan piiskaa kenellekään kyllä minä voin tehdä sama joku teistäkin! Minä luen raamatussa että sinä pitä tehdä sama sinun medmäniska jonkun kansa joka sinä haluat attä hän tekee sinulle! Eihän sun alasti tarvitse ollaakaan sillä saat pannan kaulaan: Mekko olisi tietysti nätti. Mahalleen sängylle tyynyjä lantion alla, mekko rullataan ylös, ei mitään sukkia sukkanauhoja yms että reidetkin ovat paljaat, ilman pikkuhousuja ja nilkat sekä ranteet sidotaan ilmastointi teipillä teippaamalla.

Nahka ruoska on ihan turvallinen valinta tai sitten nahkaremmi: No sun toiveet on asiallisia, täällä vaan on niin paska kirjoitella kun noita asiasta tietämättömiä pillun ruikuttajia kanavat täynnä, helpointa olis meilillä tai vaikka kahvilla yleisellä paikalla ja jutella sun kanssa asioista, ja toiveistasi Minullakin haussa vain yksi, ja olisit n. Vieläkään ei sitä aitoa oikeeta naista ei ole osunut kohdalle Nettiseurassa taas liikkuu hiukan liian paljon feikkejä. Herrasmies haussa 06 Bi henkistä herrasmiestä, rouvalle munaa ja miestä sais imee ja nuolla samalla.

Jalkapohjien hyväilystä nauttijat Onko Etelä-karjalassa naista joka nauittisi jalkapohjien hyväilystä, hieronnasta, kutittelusta tai jopa nuolemisesta? Kokeile kysellä osoitteesta http: Sieltä vois löytyä apua ja toisaalta vinkkejä, millä hakea saman henkistä seuraa oikeanlaisista piireistä. Ja toisaalta oikealta alueelta sun kannaltas.

Onhan noita moniakin kanavia, mutta kyllä silti suosittelisin Suomen sivustoista seuraavaa Seuranhaun onnistumista ei tietenkään voi kukaan taata, mutta ainakin sieltä löytyy paljon asiallista jutustelua eli kannattaa tutustua: Olen sikäli onnellisessa asemassa että minulla on samanhenkinen kumppani tyttöystävä Ja me molemmat nautimme suuresti näistä niin sanotuista kieroista leikeistä.

Hän on Master ja minä slave: Tavallinen seksi on meille kirosana. Onne sulle sinne, toivottavasti jonkun löydät!: Vastaa alkuperäiseen viestiin BDSM Moi, olisi kiinnostava kuulla mitä kautta bdsm suhteessa elävät ihmiset tulitte tietoisiksi toistenne taipumuksista? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Et tarvii kuin terveen maalaisjärjen ja rohkeutta. Herrasmies haussa 06 Bi henkistä herrasmiestä, rouvalle munaa ja miestä sais imee ja nuolla samalla.

Jalkapohjien hyväilystä nauttijat Onko Etelä-karjalassa naista joka nauittisi jalkapohjien hyväilystä, hieronnasta, kutittelusta tai jopa nuolemisesta? Eikö löydy rohkeita naisia,nautintoon ja pahan olon poistoon Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Lilianmarie se kuullostaa naiselta? Haluatko anna ja saada piiskaa masokistimieheltäsi? Kyllä piiskaan,ja myös henkinen alistaminen kuuluu mukaan mikälli niin sovitaan.

Nämä on ihan sopimus asioita Minä haluan leikki naisten kansa mutta tuo henkinen alistaminen kuullostaa kiihottava mutta mitä se sisältää? Minä haluan saada piiskaa mutta minä voin tehdä samalle sinulle joka minä itse haluan!

Siis annaa sinulle piiskaa. Kenelle sinä vastat sinä lisanko? Minä en pysty tyydytä narttua kun se ei seiso kunnolla minulle! Lisanko kyllä kiinosta,isot naiset ovat kiihottavia,paa melisi niin otan yhteyttä Nyt vain yhden kerran joudut tottelemaan minua, laita sinä meilisi niin otan yhteyttä ;..

Koitin laittaa mutta ylläpito poistanu sen kun tänne laitoin,klikkaa nimimerkkiä sieltä löytyy. Kuule hra piiskaan,voisitko vaikka perustaa oman topicin jos haet seuraa miksi sotket tolla vitun huonolla suomen kielellä kaikki saatanan topicit missä kirjoitellaan aiheesta BDSM,olen nyt seurannut sinun hoono soomi impotentti kirjoituksia jo jonkun aikaa,katoa saatanan lerppa kullinen rannikko svenne pohjanmaalle runkkaamaan,tai mee veteliin baariin ja sano täydelle baarille että paini ja pesäpallo on homojen laji,ni saat sitä äidillistä piiskausta No, äläs sekoita minua mentalisteihin.

Mutta mistä keksit edes noin mielettömän ajatuksen? Tuo ei pidä paikka että käytän monta eri nimeä no joskus kutsun minua masokistimies mutta aina haluan sama,siis löydä sellainen vaimo minulle joka nauttii kun hän annaa minulle piiskaa!

Harmi, että itse asun pk-seudulla.. Painu vittuun täältä,sä jaksat tonkia joka paikassa,homoilla oma palsta. Ei matka ole ongelma,laita meiliä niin jatketaan Ei se minulle haitta jos se on mies eli nainen joka annaa minulle piiskaa mutta kun en kehta otta miehiä tänne kun hävitän jos naapurit näkevät että täällä käy miehiä!

Vielä olis haku päällä,kiitos tyty ym Ei se tuolle sairaudelleen mitään voi. Se on syyntakeeton, joten terveiden ihmisten pitää vaan sopeutua siihen. Toinen vaihtoehto ja se suositellumpi olisi noudattaa foorumin sääntöjä. Voit toki uskotella itsellesi noin, jos se helpottaa oireitasi. Moi evee minulla ois piiska ja hienot punaiset käsiraudat sekä didloja jos kiinnostuit niin voitko antaa yhteystietosi olen Oulusta.

Sidonta- ja piiskausseuraa löytyy sidominut. Itsekkin etsin siellä kinkyseuraa Oletko oikeesti löytänyt seuraa sieltä,tämä foorumi on muutamia helmiä lukuunottamatta täyttä paskan jauhantaa Ei sieltä mitään seuraa löydy miehille Sieltä olen löytänyt seurani ja nykyisen narttunikin.

Tekis kyllä mielelle hyvää löytää itsellekin "uusi"ja vakituinen narttu,mulla ollu pikkasen paskatuuri tässä asiassa Noo, kannattaa pitää haku päällä, sillä koskaan ei tiedä mistä potentiaalisen vinkulelunsa löytää.

Edellinen pitkäaikainen elämän sulostuttaja löytyi sattumalta ihan vaan baarista. Mutta ethän ole laittanut yhtä ainutta etsintäilmoitusta.

Vai onko jossain muualla kuin treffeissä? Siellä se keskustelun alussa, haku meinaan Ja nimimerkillä löytyy meiliä. Keskustelufoorumeilla seuranhaku on säännöissä kiellettyä. Etsinkin sidonnasta ja alistumisesta kiinostunutta naista! Joten oletan että järkevä erottaa nämäkin toisistaan Pitkästä aikaa, kuinka kesä menny Nyt olis uusia kokemuksia vailla, mahtaisko löytyä?

Edellyttääkö se sidonta ja alistaminen alastomuutta? Jos ei vaadi niin jotenkin se kiehtoo. Eikä siis varsinaista seksiä. Ei välttämättä vaadi, riippuu mitä etsit asialla, olen tehnyt myös noin kuin kysyit.

Ei ole yhdyntä pakkoa todellakaan. Merkin takaa löytyy meiliä. Joskus olen kuvitellut miltä tuntuisi olla kädet selän taakse sidottuna ja ilmastointiteippi suun päällä ja yrittää ryömiä piiskaajaa pakoon. Ja on niitä muitakin hulluja fantasioita ollut.

Missä sinä Anniina27 asuu? Luulen että minä voitaisin anna sinulle sopivasti piiskaa kun itse haluan saada piiskaa! Satans swennepelle gå oot helvete. Kuinka ankara sinä sitten olisit? Todella ankara, piiskaan peppusi punaiseksi.

Jos kysyy minulta minä tykkään että me voimme keskustella pitkä aika ja minun mielestäni juoda vähän ja silloin saat kertoa kuinka kovaa piiskaa haluat saada!

Minä voin hakea sinua rautatieasemalta jos tulet junalla! Minä olisin lähellä raumaa, joten matka ei pitkä ja itselleni on aika hyvät tarvikkeet turvalliseen koulutukseen, laita meiliä löytyy nimimerkin takaa. Voisiko minulla olla kuitenkin joku mekko tai muuta kun en ihan alasti haluaisi olla. Tai pitäiskö olla jotain erityistä? Mutta se ilmastointiteippi on mun fantasiani. Et kai kysyi minulta mutta olen nähnyt spankingtrailers missä nainen on yöpaita yllä eli pitkä t-paita!

Kaikki fantasiat liittyy jonkinlaiseen bdsmään. Haluaisin suhteen jonkun samanhenkisen kanssa mutta kinkybileisiin meno tuntuu vähän liian "julkiselta" seuranhaku paikalta. Nettiseurassa taas liikkuu hiukan liian paljon feikkejä. Herrasmies haussa 06 Bi henkistä herrasmiestä, rouvalle munaa ja miestä sais imee ja nuolla samalla. Jalkapohjien hyväilystä nauttijat Onko Etelä-karjalassa naista joka nauittisi jalkapohjien hyväilystä, hieronnasta, kutittelusta tai jopa nuolemisesta?

Kokeile kysellä osoitteesta http: Sieltä vois löytyä apua ja toisaalta vinkkejä, millä hakea saman henkistä seuraa oikeanlaisista piireistä.

Ja toisaalta oikealta alueelta sun kannaltas. Onhan noita moniakin kanavia, mutta kyllä silti suosittelisin Suomen sivustoista seuraavaa Seuranhaun onnistumista ei tietenkään voi kukaan taata, mutta ainakin sieltä löytyy paljon asiallista jutustelua eli kannattaa tutustua: Olen sikäli onnellisessa asemassa että minulla on samanhenkinen kumppani tyttöystävä Ja me molemmat nautimme suuresti näistä niin sanotuista kieroista leikeistä.

Hän on Master ja minä slave: Tavallinen seksi on meille kirosana. Onne sulle sinne, toivottavasti jonkun löydät!: Vastaa alkuperäiseen viestiin BDSM Moi, olisi kiinnostava kuulla mitä kautta bdsm suhteessa elävät ihmiset tulitte tietoisiksi toistenne taipumuksista?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Seksitrefi seikkailuseuraa

NETTISEURAA SEKSIVIDEO SUOMI