Aikuisten viihde korkokenkä fetissi

Itse olen lähinnä bondage switch, mutta pidän toisinaan myös ruoskittavana olemisesta. Naisten saappaat ovat alkaneet myös kiinnostaa, kun niitä ei näe tarpeeksi puolisolla. Pitää itse laittaa niitä jalkaan. Itse kenkäfetissinä sanoisin, että fetissi johonkin asiaan on synnynnäistä.

Itse kiihotuin kengistä ja saappaista jo paljon ennen murrosikää ja varsinaisen sukupuolisen seksuaalisuuden heräämistä. En siis oikein allekirjoittaisi väitettä, jonka mukaan nykymaailma ajaisi ihmisiä fetissien pariin. Paremminkin väittäisin, että nykyisin ihmiset uskaltavat paremmin myöntää itselleen ja partnerilleen fetisisminsä.

Fetissejä ja fetisismiä on ollut yhtä kauan, kuin ihmisiäkin. Nykyisin tietoisuus seksuaalisuuden eri osa-alueista on parantunut ja ihmiset uskaltavat toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan paremmin, kuin takavuosina, jolloin kaikki vähänkin poikkeava tuomittiin heti perverssioksi.

Tämä keskustelu puhkesi taas kukkaan. Siis myönnän sen että olen kastatukseltani ollut vähän turhan konservatiivinen ja olen itsekin pitänyt kaikkea poikkeavaa tabuna, nyt kuitenkin tähän asiaan törmätessäni ja miestäni rakastaessa oli kuitenkin asian kanssa tultava toimeen.

Otin asoista selvää ja näistä keskusteluista ammensin lisää rohkeutta ja mielipiteitä. Nyt olen kyllä vapautuneempi kuin aikoja sitten ja onnellinen siitä. En kuitenkaan ihan SM-juttuihin lähde mutta hyväksyn nuokin asiat mitä ko. Kyllähän tämän mieheni fetissin kanssa eläessäni olen myös ns. Ja olen asiasta nauttinut kovasti. Piiskaamaan en kuiten lähde. Illan jatkoja tänne kuitenkin. Avainsana on juuri tuo rakkaus.

Jos toista rakastaa, haluaa toteuttaa kummallisimmatkin mielihalut, jos toinen nauttii. Ja mitäpä siinä menettää, jos toinen haluaa palvoa omia kenkiä. Itseasiassa aika imarteleva ajatus. Tarkoitin sillä "nykymaailma ruokkii" kommentilla sitä, että jos on taipumusta johonkin fetisseihin, niin on vaikea välttyä näkemästä jotakin mikä provosoi näitä fetissejä. Mainokset, jossa näkyy hienoja saappaita. Jonkun kanavan "entertain you", missä on ihan veretseisauttavan kiihottavia asusteita niillä mimmeillä ja kaikki tällainen.

Miksi kieltää itseltään itselleen ominainen seksuaalisuus? Jos sattuu olemaan fetissejä, niin mitä se haittaa, että näkee jotakin mikä provosoi näitä fetissejä? Jos fetissit ovat laillisia, niin eikö niiden näkeminen ole vain mukavaa kauniiden mimmien päällä? Ei se ole mukavaa nähdä jos ei pääse toteuttamaan.

Inhoan sitä että tulee himoja joita ei voi tyydyttää. Mieluummin siis olen näkemättä mitään omaa seksuaalisuuttani ruokkivaa, kun ei aina jaksa runkatakaan. Olen jotenkin vajonnut sellaiseen epätoivoon, että en ikinä tule saamaan perversioilleni tyydytystä parisuhteessa, enkä myöskään rahalla. On se kumma, jos ei edes rahalla saa. Aika erikoisia perversioita sinulla silloin. Ainakin erilaisten jalkineiden hivelemiset, haistelemiset, nuoletukset ja alla olemiset ovat tuttua kauraa alan ammattilaisille.

Jopa tervetulleita pelkän jyystämisen sijaan. Jopa omaan parisuhteeseenkin voi saada erilaisia juttuja seksin mausteeksi tai ainakin esileikiksi. Itsellänikin meni lähes kymmenen vuotta vaimoa kypsytellessä, mutta nyt hän suostuu jo ilomielin lähes kaikkiin jalkinefetissijuttuihin, joita kuvitella saattaa.

Alussa oli vaikeampaa saada häntä innostumaan kaikista jutuista. Yleensähän käy, kuten kuvailit. Alkushokin jälkeen järki voittaa. Nainenkin huomaa, että kyse on kuitenkin aika pliisusta fetissistä. Vähitellen ja pitkällisen kypsyttelyn jälkeen saappaat uskalletaan ottaa vähitellen mukaan seksileikkeihin.

Ensin esileikkeihin, myöhemmin varsinaiseen seksiinkin. Tämän seurauksena parisuhde vain vahvistuu ja sitoutuminen miehen puolelta vain lujittuu. Saahan mies parisuhdeseksistä kaiken, mitä vain voi ikinä toivoa. Nainekin saa parempaa ja intohimoisempaa seksiä. Ehkäpä fetissit ovat vain luonnon oma keino pitää intohimoa yllä pitkässäkin suhteessa. Tuohan se aivan uusia juttuja ehkä jo pitkäänkin samanlaisena junnanneeseen seksielämään. Tässä kun asiat sain sulateltua niin kyllä tuo asia tuntui aika pieneltä, mutta usein sitä pienistä asioista saadaan isoja juttuja.

Usein vaikuttaa omat taustat ja asenteet. Parisuhteessa nämä kuitenkin muokkautuvat ajan saatossa. Huomaan että moni mies harmittelee tuota että tällaisia naisiakin on jotka sopeutuvat tilanteeseen.

Vaikka ottihan se itselläkin oman aikansa. Toivotaan kuitenkin niille miehille jotka jotain fetissejä omaavat liittyivätpä ne sukkahousuihin, nahkaan tai kenkiin niin rohkeaa otetta ja kykyä ilmaista itsensä.

Pahinta varmasti on asian salaaminen. Minun kohdaltani pahin vaihe oli tuo että kaikki tapahtui salassa.

Jos asia oltaisiin otettu puheeksi niin voi olla että asiassa oltaisi päästy eteenpäin. Tosin tilannetta ei olisi ainakaan käyty pienen "kriisin" kautta. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Minusta on mahtavaa kuulla, että suhtaudut asiaan noin hienolla tavalla. Kunpa kaikki naiset olisivat kaltaisiasi ja osaisivat suhteuttaa asiat oikeisiin mittoihinsa.

Mutta valitettavasti näin ei ole. Juuri siksi näitä asioita on niin vaikea ottaa puheeksi. Ei ole yksi kerta, kun tulee ero, kun mies tunnustaa fetissinsä.

Ystävätaret varsinkin neuvovat helposti ottamaan eron moisesta sairaasta perverssistä. Siksi salailu on monesti se helpompi vaihtoehto, vaikka väärin olisikin toista kohtaan. Noh tollasen jo pitäs osata hyväksyä ku ei ole terveydelle mitenkää vaarallista toisekseen en keksi miten joku saa kengistä kiksit mut ihan sama joka takauksessa jos sitte meinasit sen miehes pitää niin tämä asia on teijän välinen asia..

Miehesi on sama ihana mies, jonka kanssa olet tähänkin asti ollut. Kauniit kengät tai pitkävartiset saappaat jälkeen ja sänkyyn Miehelläni on myös kenkäfetissi, ja joskus, en aina, otan kengät sänkyyn myös Kokeile asiaa, muuten et tiedä.

Voihan olla, että asia on vastenmielinen sinulle senkin jälkeen, mutta kokeile kuitenkin. Älä hylkää miestä vain tuollaisen tähden Ole onnellinen että asia selvisi jo nyt ja käytä tilanne hyväksesi! Mielihyvän tuottaminen fetissien kautta palkitsee itsensä. Molemminpuolinen mielihyvähän on tärkeintä.

Minusta tuo saapasjuttu on varsin harmiton eikä pitäisi olla ylivoimaisia esteitä mukaan menemiselle. Saappaat jalkaan ja nuolettamaan! Joukkoon mahtuu muun mukana myös saappaat. Arvostan vaimoni joustavuutta ja tietenkin teen kaikkeni tuottaakseni hänelle mielihyvää ja vaikutusmahdollisuuksieni mukaan miellyttävän elämän muutenkin. Hyi mitä porukkaa tää ketju on täynnä. Heh, antaa kaikkien kukkien kukkia.. Pervous on katsojan silmissä. Minun mielestäni vanhoillisuus, estyneisyys ja mielikuvituksettomuus on yhden sortin perversio.

Mutta suhtaudun siihenkin avoimin mielin. Valot pois ja lähetyssaarnaaja joka kerta..? Ei oo mun juttu. Joo ahdasmielisyydellähän sitä petihommiin saakin iloa. Tykkään leikkiä vaimoni kanssa. Hän toteuttaa minun fetissejäni ja minä hänen.

Kaikki mikä on kivaa on sallittua. Turhaa sitä kitkeränä neitsyenä on kuolla. Valitettavasti fetisismi ei ole sairaus. Oli vielä joku aika sitten transvestismin ja sadomasokismin kanssa tautiluokituksissa. Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos kuitenkin poisti ne tautiluokituksesta, koska niiden mukana ololle ei löydetty enää kunnollista lääketieteellistä perustetta. Miksi naiset suhtautuvat fetisseihin juuri aloittajan kuvaamalla tavalla eli huudot raikaa?

Miksei voisi suhtautua uteliaisuudella ja ymmärtäväisyydellä? Omalla miehelläni on kenkäfetissi. Enkä tietenkään saisi valittaa, sillä hän ostaa minulle kauniita korkokenkiä koska haluaa minun käyttävän niitä sisällä sängyssä ja ulkona. Mutta en pidä siitä kuinka hän minua asiassa painostaa. Tuntuu toisinaan että olen hänelle vain pari jalkoja joihin kengät sopii.

Naamani saisi olla vaikka tolppaan juosseen biisonin pää, kunhan on 15cm korot jalassa. Olin kuitenkin ennen tämän miehen tapaamista siitä erikoinen tyttö, että käytin lähinnä vain lenkkareita ja muita matalia kenkiä. En tainnut omistaa kuin kahdet korkkarit, joita niitäkään en ollut käyttänyt kuin pari kertaa joissain juhlissa.

Mutta koska halusin miellyttää miestäni, suostuin korkkareihin, ostin itse lisää jne.. Mutta tämä fetissi on saanut täysin yliotteen elämässämme. Oli aika kun mistään muusta ei puhuttu kun uusista korkkareista ja puhelimeni oli tukossa erinäisiä kenkälinkkejä.

Ja tämä mies jopa jäi kiinni viestittelystä toisen naisen kanssa jossa pyyteli kuvia korkkareissa ja lyhyissä hameissa. Eli onko nyt jo kyseessä sairaalloinen fetissi vai onko tämäkin sitä normaalia ihmisen seksuaalista käyttäytymistä? Mutta nykyään kuitenkin, lenkkarit on urheiluun, käytän arkenakin hiukan korkeita kenkiä ja ulos lähtiessäni laitan aina korkokengät.

Mutta tämäkään ei riitä, mies vaatii koko ajan vain korkeampia ja korkeampia kenkiä, missä vaiheessa tulee vastaan tilanne että mieheni olisi tyytyväinen? Anteeksi tämä kamala purkautuminen, tämä on vain anonyyminä todella helppoa, kun asiasta ei voi kenenkään läheisen kanssa puhua.. Tuo kuulostaa ihnottavalta jos asia menee tuohon. Mieheni kuitenkin totesi että jos nuo hänelle jumalalliset fetissi lähteet olisivat jonkun muun jalassa niin ei hän näkisi asiaa niin kiihottavana ja kauniina.

Nyt sitten tosiaan "uin" kengissä ja saappaissa. Kun asia on viimein tullut kummallekin luonnolliseksi osaksi suhdetta tuntuu myös että seksielämämmekin kukoistaa.

Ei se pelkästään keskity saappaisiin tai kenkiin vain täydentää kokonaisuutta. Totesinpa tänään, että sairasta on ukkoni toiminta.. Huomasin että kun pidin hiljaiseloa kenkien suhteen, niin seksikin loppui. Telkkari alkoi olla kiinnostavampi eikä enää menty yhtäaikaa nukkumaan. Muuten en olisi huolestunut, kai niitä "kuivia" kausia on kaikilla, mutta kun vähän piikittelin seksin puutteesta niin mainitsi vain ohimennen että "tarvitsen minäkin siihen vähän virikkeitä.

Ei auta kun antautua.. Mukava näin kyseisen fetissin omaavana miehenä kuulla, että sinulla löytyy ymmärrystä miehesi "friikkiydelle".

Omakohtaisena kokemuksena voin sanoa, että asiasta puhuminen ei ole kovinkaan helppoa. Moi kaikki Tämä on ollut varsin hyvä ja sitkeä blogi, täytyy myöntää.

Päätin heti alkuun kertoa vaimolleni että minussa tällainen omisaisuus vain on. Se on synnynäinen uskon myös eikä sitä omalla tahdolla pysty sutsimaan. Se elää omalla tavallaan omaa eläämäänsä tahdoinpa tai en. Hänelläkin on ollut ja on taipumusta mustsukkaisuuteen: Ja onhan ne saappaat tärkeät, en kiellä yhtään. Mutta vielä tärkeämpää olisi hänen varaukseton tukensa tälle jutulle. Hän on hyväksynyt fetsismini osaksi seksuaalista identiteettiäni ja jopa suostunut käyttämään saappaita sängyssä joskus, mikä on mahtava asia.

Mutta sittemmin hän on vetäytynyt kuoriinsa ja haluaisi nollata koko pelin ja rakentaa suhteemme uudelle pohjalle jossa tällä fetisimillä ei olisi niin tärkeä rooli. Jo joitakin vuosia sitten hän ilmoitti, että hän ei enää susotu saapasseksiin ellen pysty ensin todistamaan että homma sujuu ilmankin.

No, tämähän oli kova isku minulle, kun en pysty muuttumaan noin vain. Haluni hiipui ja sen myötä toive sykkivästä seksielämästä. Pikkulapsethan ei tällaista asetelmaa myöskään edistä. Nyt ollaan sitten sellaisessa pattitilanteessa jossa kummatkin tietää mutta kukaan meistä ei oikein pysty tai osaa tai halua aukaista umpisolmua.

Siihen se seksi loppui. Olen yrittänyt puhua asiosita ja jopa rohkaista vaimoani lukemaan toisten ihmisten kokemuksia. Hän ottaa kyllä välittämi jutut ja tiedot kohteliaasti vastaan mutta yhtään palautetta niistä en saa koskaan. Liian paljon kiireitä kuulemma. Ihan kuin mustaan aukkoon työntäisi materiaa Ei sekään keino tuota mitään. Mutta kumisaappaat ne kuin jyllävät meikäläisen aivoissa alati ja aina. Netti on ollut pelastus muistan myös aikoja ennen nettiä mutta tunne-elämämme todellisuus on silti karu.

Onneksi fantasiat ja aivot sentään pellaavat mulla ja oman käden varassa saakin yrittää selviytyä. Mietin aina miksi naiset ei ymmärrä käyttää tätä fetsisimin yleisavainta kylmästi hyväkseen? Kaikkien suhteiden seksielämä hiipuu ajan myötä. Harvalla kun on tällainen "auto turn-on" ominaisuus kuten meillä fetisisteillä. Jos saisin ihan häpeämättä pitää häntä seksikäänä tiukoissa kumikuteissa ja hän voisi pitää minua miehekkäänä ja komeana isoissa kumppareissani Aika riipaiseva tarina pieleen menneistä asioista.

Fetissi on niin olennainen ja herkkä osa seksuaali- indentiteettiä, että sen huomioimatta jättäminen tai jopa kieltäminen ajattelemattoman kumppanin taholta vie lopulta miehen kyvyt häntä kohtaan.

Kun on kumppanin hyväksyntä ja tuki, pystyy aivan hyvin rakastelemaan välillä ihan luomuna ilman fetissin läsnäoloa. Tieto siitä, että kumppani hyväksyy fetissin ja koko seksuaali- identiteetin on fetisistille hemmetin tärkeä. Kun tämä puuttuu, on koko suhteesta pohja pois. Epävarmuus ja alakulo vie halut. Fetissin kieltämisellä on siis suhteelle erittäin tuhoisat seuraukset.

Nainen saa siis omalla toiminnallaan aikaan viriilistä ja aina valmiista seksipedosta- epävarman ja seksiin kykenemättömän eunukin. Joka tietenkin monessa tapauksessa käy maksullisissa tai vieraissa nuolemassa niitä saappaita. Mulla on ollut onni seurustella kolmen naisen kanssa jotka ovat olleet ns. Ehkä juuri tämä on vienyt ensitapaamisen aina pidemmälle, en tiedä sitä mutta hauskaa on ollut. Kyllä naisen tunnistaa jo kaukaa jolle seksikkäät kengät on, ja merkitsee enemmän kuin jalkineet yleensä.

Vaimolleni olen myös paljastanut heti alkumetreillä omat mieltymykseni joka ei paheksununut asiaa, saapui tietämättä ensi treffeille n. Tietysti tehdään sitä myös ilman mutta molemmat ollaan huomattu että mausteilla saadan elo monta kertaa maukkaammaksi.

Varsinkin korkokumpparit saa minut vauhtiin ja vaimo tietää sen Meistä kumpikaan ei pidä sitä mitenkään poikkeavana ja voidaan nauttia seksistä kaikkine "mausteineen" täysin siemauksin kun ollaan jo kaksistaan kun lapsetkin on jo maailmalla.

Suosittelen lämpimästi että otatte asian jo alkuvaiheessa esille.. Onko miehesi paljastunut pikku salaisuus lähentänyt teitä suhteessanne? Onko ne alkuperäiset miehesi nuolemat ja haistelemat saappaat yhä hänen lempisaappaansa?

Asia koskettaa aika läheltä. Onhan tuo nyt aika harmitonta. Epätavallinen fetissi, mutta en näe tuossa henkilökohtaisesti mitään kuvottavaa. Ainakaan et löytänyt mitään lapsipornoa miehen koneelta, että ei kannata tehdä kärpäsestä härkästä.

Ootko nyt ihan varma? Googletapa nyt vaikka kenkäfetissi, tai shoe fetish ja katso vastausten määrää. Aika harmiton vinoutuma, mutta seksuaalisuus on niin monivivahteinen elämänala, että se on yllätyksiä täynnä.

Itselleni tuli mieleen, että laittaisin tuollaiselle miehelle kaulapannan hihnoineen. Tiukassa otteessani hän käskystäni saisi nuolla saappaani kunnolla. Sitten kysysyisin haluaako hän vielä nuuskia kenkiäni salaa. Muutakin rangaistusta voisi kenkieni salaa haistelusta tulla Minun saappaitani mieheni saisi haistella ja nuolla kaikin mokomin.

Ajatus itse asiassa kiihottaisikin hieman. Hän ei vain osoita minkäänlaista kiinnostusta asiaa kohtaan. Aikaisempina vuosina mieheni silloin, tällöin sitoi minut vaihteleviin asentoihin esikeikkinä ja joskus myös aktin ajaksi. Sittemmin ovat roolimme vaihtuneet ja minä ole se hallitseva osapuoli.

Käytän pikalukollisia tekstiilihihnoja ja köysiä. Köyttelyn valmisteluna saatan talloa, nuolettaa piikkarini ja imettää varpaani. Ehdotan että kahlitset miehesi kädet selän taakse ja kiinnität vaikkapa teipillä avokkaasi nuuhkittavaksi hänen kasvoilleen! Anna nuuhkia pitempään kuin itse haluaisikaan! Vaihtaisin miestä, mutta jättäisin muistoksi nahkasaappaat: Niin kannattaa tosiaankin tehdä, jos ei halua viriilin ja kiihkeän miehen seksiä.

Kortit voi pelata joko oikein tai väärin. Jos pelkällä saappaiden jalkaan laittamisella voi parantaa seksielämän laatua aivan toisiin sfääreihin, niin miksi ihmeessä niin mitätöntä asiaa ei tekisi, vaan lähtisi opettelemaan aivan alusta uudessa suhteessa eteen tulevia aivan vastaavanlaisia juttuja?

Eri asia, jos mies on esimerkiksi toistuvasti väkivaltainen tai jatkuva päihteiden suurkuluttaja. Silloin vaihtamalla voi tilanne parantua. Pelkän tuiki tavallisen fetissin takia en lähtisi miestä vaihtamaan, jos muuten ihan ok. Aika ymmärtämätöntä on joidenkin naisten suhtautuminen miehen seksuaalisuuteen.

Tämä aihe on näköjään voimissaan. Näin lomalla päätin tulla vilkaisemaan tätä ketjua kivoja ajatuksia edelleen. Kaikille ketkä ovat asiasta kiinnostuneita voin todeta että vielä ollaan saman katon alla: Ensi kertaa sujautin viime talvena jalkaan ylipolvensaappaat. Nyt kun asioita miettii niin pitää myöntää että olen myös itsekin jo ajautunut fetisismin partaalle.

Tykkään joskus kipitellä itsekseni saappaat kotona kun mies on työreissulla tai huomauttelen miehelle että mitä pitää jos näen jotkut hienot kengät jonkin toisen ihmisen jalassa. Olen jotenkin kasvanut tähän mieheni myötä. Edelleenkään fetissi asia ei ole muodostunut mitenkään ongelmaksi.

Kaapit pullottaa saapppaita ja korkkareita, mutta nämä eivät ole yhteisissä hetkissä aina läsnä. Siis hyvin menee ja kiitos kysymästä: Kiva kuulla, että teilläkin menee ihan hyvin. Kiitos, että osoitat ymmärrystä. Omalla kohdallani voin tosiaankin kertoa, että saappaat ovat todella olennainen osa seksuaalisuuttani.

Kun tietää, että kumppani hyväksyy fetissini ja huomioi sen aina aika ajoin ehkä muutaman kerran kuukaudessa , muu aika seksistä sujuu luomuna hyvin, jopa kiihkeästikin. Jännä juttu, että joskus aiempina vuosina suhteen alkuaikoina, kun huomasin jonkinlaista väkinäisyyttä fetissiasioissa, tavallinen seksikin sujui väkinäisesti.

Kun taas saapasjalkaseksi sujui, luomuseksikin oli kiihkeää. Suomi tunnetusti ahdasmielisten ja itseriitttoisten mettäläisten ihmisten maa. Täällä ei hyväksytäi mitään yleisestä seksuaalisuudesta niin sanotusti poikkeavaa. Eri seksuallisille suuntauksille voi mitään, ne on voinneet syntyä jos on lapsena hyväksi käytetty tai ne voi olla geeneissä. Jossakin asiossa saattaa auttaa seksuaaliterapeutit, sekään ei välttämäti vie asiaa pois, asia voi niin urautunut ihmiseen niin että pitää vain hyväksyä itsensä sellaisena kuin on.

Suhtautminen voi olla erittäin raakaa ja brutaalia ihmistä kohtaan joka ei täytä ihmisten asettamia normeja seksuaalisuudessa. Jokainen ihminen on ainutkertainen yksilö seksi asiossa kuin muissakin asiossa. Itseäni vaivasi jonkin verran saapasfetissini ja tuntui, että olen epänormaali näine saappaisiin liittyvine juttuineni.

No menin seksuaaliterapeutille ja tulimme loppujen lopuksi siihen tulokseen, että miksi poisoppia ihanista ja nautinnollisista asioista, jotka eivät vahingoita ketään? Mulla taas naisten pöksy tietysti käytettyjen ja pissavaippa fetissi mut se ei tietenkään kuulu tähän samaan. Pata ruska Minuu kyll hymyilyttäis jos nuolis joku miun saappaaita, vaik olis millanen vetissi, meinaan tavallisesti navetassa mennee iltaan asti.

En minä eukon saappaita kehtais nuolla kyllläkään, nekkiin on kokoliki lehmänpaskan vuoraamat. Kumikkaat kyllä on uutena ihan seksikkään näköset, ku oovat vuan oikeen henkilön koipiloissa. Kumisaappaat ovat ihan oma saapasfetissilajinsa ja kaikesta päätellen kumppareista tykkääviäkin löytyy melkoinen määrä netin tarjonnasta päätellen. Voit tutustua tähän saapasfetissin lajiin esimerkiksi suomalaisella alan sivustolla: Olisiko jollakin aiheeseen jotakin uutta?

Alku hankalaa, mutta lopussa kiitos seisoo. Oma vaimoni on kokenut asian lähinnä kiusalliseksi, ja hän kääntää asian niin etteikö omana itsenään riitä? Saappaita käytämme noin joka neljäs kerta, ja myönnän kyllä että se lisää halujani. En kuitenkaan edes haluaisi saappaita mukaan joka kerta. Nykyinen tahti riittäisi kunhan saisin hänet hyväksymään ja ymmärtämään fetissini olemuksen.

Olen samaa mieltä mitä tässäkin ketjussa on useasti sanottu, että seksi saappaat jalassa on aika kesy fetissi Korkokengät ja nainen, se nyt vaan on niin maukas yhdistelmä että pois alta! Tiedätte sen kyllä itsekin. Melko samanlaatuisia kokemuksia itsellänikin. Vaimokin huomannut saavansa parempaa seksiä saappaiden kanssa, joten saapasseksin määrä ehkä pienoisessa nousussa. Oma fetissi on ehdottomasti aina ollut korkokengät, sinänsä varmaan yleisin fetissin kohde. Vaimo ei aikoinaan oikein hahmottanut asian voimakuutta, vaikka hänelläkin jonkinlaisia roolileikki-taipumiksia nuorempana oli.

Nyt ollaan viisikymppisiä ja vihdoinkin onnistun yllytyttämään, että hän laittaa piikkikorot jalkaan makkarissa. Oli kyllä sellaista kyytiä yksi lauantaipäivä , että meinattiin saada sydärit, ja ihan voipuneina lepäiltiin tuntikausia.

Minusta tuntuu, että ainakin keski-ikäiset naiset ovat fetissi sun muissa seksiasioissa keskimäärin miehiä pidättyväisempiä, tai omasta mielestään ehkä siveelliseksi kasvatettuja. Ahdasmielisiksi ja kaavoihin kangistuneiksi minä kutsuisin.

Olisi mukava kuulla uusia kommentteja asiaan liittyen. Miehelläni on jalkafetissi, mikä kohdistuu myös kenkiin. Kun aloimme seurustella ja päädyimme ensimmäistä kertaa makuuhuoneeseen, hän sanoi kesken kaiken, että haluaisi nuolla varpaitani.

Olin törmännyt ilmiöön joissain leffoissa ja sarjoissa, mutta luulin sitä pelkäksi vitsiksi. Joitain päiviä myöhemmin hän otti asian taas puheeksi ja suostuin tietenkin. Aluksi se oli jännittävää, koska aikaisemmissa suhteissani ei kukaan ole kiinnittänyt erityistä huomiota jalkoihini.

Mies sai luvan jalkojeni lisäksi nuuhkia ja maistella kenkiäni erityisesti treenikengät ovat hänen mieleensä sekä sukkiani. Lyhyen ajan jälkeen aloin itsekin innostua jalkahoidoista. Vuosia on vierinyt ja voin sanoa, että seksielämäni on parempaa kuin koskaan.

Kunpa muutkin naiset löytäisivät itselleen hellän jalkamiehen, joka tietenkin rakastaa naistaan kokonaisvaltaisesti. Minusta on niin ihanaa, kun kaikki kehoni alueet huomioidaan. Juuri tuo on ainoa oikea tapa. Vaikka itse ei aluksi innostuisikaan asiasta, mutta kun huomaa, minkä reaktion se saa aikaan toisessa, alkaa itsekin nauttia.

Kun antaa, niin saa. Monella miehellä on jalka ja- tai kenkäfetissiä, itselläni on enemmän jalkafetissi ja kumppani tietää sen, olen joskus jopa seksin aika imenyt hänen varpaitaan paljaana josjus sukat jalassa stay upit ja varsin kiihoittavaa jos kynnet ovat punaiset mutta on noita fetissejä naisillakin esim.

Mistähän syystä esimerkiksi pornoelokuvien, -lehtien yms naisilla on useimmiten seksissä vähintäänkin korkkarit jalassa? Yksinkertaisesti näyttää paremmalta, kuin paljain jaloin. Ehkä meillä miehillä on kenkäfetisismiä enemmän, kuin haluamme edes myöntää. On niitä pahempiakin fetissejä olemassa Kyllä noita kenkiin liittyviä fetissejä on meilläkin, naimisissa jo vuodesta lähtien. Korkkarit ja korkokumpparit ovat olleet "mausteena" ihan alusta alkaen.

Syksyiset marjareissut ovat yhä vielä täyttä herkkua jos vaimo ajaa vielä autoa korkokumppareissaan, minkä hän myös tekeekin Asiat puhuttiin selviksi silloin aikanaan eikä sen jälkeen ole ollut ongelmaa korkkarien käytöstä edes petihommissa. Nostakaa vaan "kissa pöydälle" heti alussa niin ei tule kummallekaan asiat yllätyksenä Pistä kuule ne saappaat jalkaan ja takaan että saat miehen hulluksi ja saat elämäsi seksiä nauti tilanteesta ei sitä tarvi pelätä.

Itsekin tykkään naiseni jaloista joita hieron usein ja naiseni tykkää siitä ja välillä myös nuolen seksin aikana hiukan varpaita, kenkiä en tosin nuolisi ei ole mun juttuni. Minäkin luulin, ettei se olisi minun juttuni.

Esim ebay on hyvä paikka jos etsii jotain erikoisempaa eikä mitään perus trenditossua vaikka siellä toki niitäkin. Saksan ebay on aivan paras! Ovat toki tyyriimpiä kuin kiinassa tuotetut halpapopot, mutta laatukin on sitten jo toista maata. Tuo sylkeminen lienee enemmänkin ajatus omien korvien välissä kuin vallitseva todellisuus.

Voihan mieskin tietysti kohtaloaan kokeilla ja mennä aamuyön nakkikioskijonoon siroja korkkareitaan esittelemään, mutta se on jo vaikeuksien hakemista.

Korkkareiden käyttö miehenä riippuu pitkälti omasta tyylistä. Jos asu on sellainen, että korot siihen istuvat niin mikäs siinä. Itsekin joskus laitan vaikkapa sirot naisten kävelykengät kapeiden farkkujen kanssa ja somistan kokonaisuuden baskerilla.

Kehuja omaperäisyydestä olen joskus kuullut, haukkumista en koskaan. Nimimerkkini kertoo sen, että olen transvestiitti. Se taas tarkoittaa sitä, että koroilla liikkuminen on luontevaa, kun kumminkin tulee naisena kuljeskeltua vähintään kerran viikossa.

Noihin seurustelukuvioihin voi vaan todeta, että toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä. Korkokenkiä käyttäville miehillekin löytyy siis seuralaisia. Ei kai se ole syntiä, jos mies haluaa kauniilla kengillä nautiskella.

Kuten edellä on todettu, naiset käyttävät miesten vaatteita hyvin yleisesti. Ei korkokenkä miestä pahenna. Minusta on turha puhua, että miehillä on ollut tylsä pukukoodi aina, vuodesta Kr vai? Jeesuksen aikoihin käsittääkseni miehet käyskentelivät yöpaidan näköisessä kauhtanassa ja pitkässä tukassa. Joskus rokokoo-aikaan eurooppalaisilla yläluokan miehillä oli sellainen vaalea kihara Mozart-peruukki, kultanappinen samettitakki, röyhelöpaita ja hienot kiiltanahkakengät solkineen.

Kyllä miehet ovat koreilleet useinkin. Mutta eivätkö suomalaiset miehet ole etunenässä tuomitsemassa muiden maiden miesten hieman koristeellisempaa tyyliä?

Virnuillaan italiaanojen silkkipuseroille ja koruille, että gigolo. Mies asettaa itse itselleen ne ankarat rajat. Etenkin jos ovat puhtaaksipestyt ja hyväkuntoiset - sellaiset ohuet kaljuuntuvat rasvaiset haituvat sen sijaan eivät. Omistan parin hyvännäköisiä korkkareita, ja joskus laitan ne jalkaani, ja ylväänä käyskentelen kotonani muiden katseilta salassa. Näin kuvia korkeakorkoisista kumisaappaista.

Missä niitä on myytävänä? Olen surffaillut vaikka missä, mutten ole löytänyt myyjistä tietoja. Omat jalat kaipaavat korkeaa korkoa kumppareihin. Nythän muotialan miehet on jonkun aikaa jo käyttänyt erilaisia yksinkertaisia kiilakorkoja. Itse en pidä niitä erityisen hyvännäköisinä.

Mutta mielestäni klassisempiin kenkämalleihin saisi lisätä myös vaihtoehtoja joissa vaikka cm palkkikorko. Aina olen käyttökenkäni miestenosastolta ostanut, enkä varsinaisesti välitä korkokengistä.

Se, että tiedän piiskaajan nauttivan yhtä paljon kuin minä, Maija sanoo. Mutta ei satu yhtään. Itse en tykkää katsoa, mutta kerran annoin laittaa neuloja selkääni, ja se oli tosi positiivinen juttu. Kärsin nimittäin kroonisista selkäkivuista, ja neulat auttoivat niihin. Koko seuraavan päivän selässäni oli lämmin ja rento tunne, Maija selostaa. Kaikki lateksivaatteista pitävät eivät halua satuttaa, tulla satutetuksi, alistaa tai tulla alistetuksi.

Moni sitomisleikeistä nauttiva pukeutuu mieluiten farkkuihin ja huppariin. Yleisin fetissi seksuaalisen kiinnostuksen kohde johonkin esineeseen tai vaatekappaleeseen on ehkä nahka ja kumi. Omituisin, mihin Maija muistaa törmänneensä, on villasukat. Nuorimmat jäsenemme ovat kaksikymppisiä, ja vanhimmat yli seitsemänkymmenen. Kaikki hyväksytään juuri sellaisina kuin he ovat, Maija kertoo.

BDSM on jollekin leikki, toiselle harrastus, kolmannelle elämäntapa. Maija määrittelee sen seksuaalisuuden mausteeksi. Toisaalta kyllähän niin sanottuun tavalliseenkin seksiin liittyy usein kipu. Sitä ei vaan usein huomaa. Kaikki perustuu toisen kunnioittamiseen ja luottamukseen.

SMF-ryhmän klubi-iltoihin saapuva porukka saattaa näyttää hurjalta. Illat ovat monelle fetisistille tilaisuus näyttäytyä, pukeutua parhaimpiinsa. Myös Maija pukeutuu kokoontumisiin eri tavoin kuin lähibaariin. Kukaan tule arvostelemaan, ja mikä tärkeämpää, kukaan ei tule lääppimään, Maija iloitsee. Suurin syy, miksi alan ihmiset tarvitsevat yhdistyksiä ja yhteisiä tapaamisia on, että niissä pääsee tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin.

Ehkä kyse on myös kunnioituksesta muita ihmisiä kohtaan; moni varmaan järkyttyisi, jos näkisi kadulla piiskaa kädessään kantavan sadistin taluttamassa kaulapannassa kiinni olevaa masokistia. Vaikka kokoontumisissa näkeekin paljon paljasta pintaa ja ruoskan heilumista kyse ei missään tapauksessa ole ryhmäseksin harrastamisesta tai maksullisten palvelujen tuottamisesta. Jo viiden kilon ylipaino voi nostaa syöpäriskiä puolella. Syöpäpotilaan hiustenlähtö vähenee tutkitusti tällä keinolla.

Vähäinenkin sepelvaltimon kalkkeutuminen ennustaa sydänoireita jo kolmekymppisillä. Sydänongelmat lisääntyvät huimasti lumipyryn jälkeen — verenpaine nousee kylmässä. Kahdeksan merkkiä, että stressi tekee sinut sairaaksi. Tutkimus löysi tehokkaan keinon polvikivun helpottamiseksi. Uusiutuneen eturauhassyövän ennuste paranisi selvästi tällä hoitoyhdistelmällä. Lääkäri kertoo, mitä se paljastaa terveydestä.

Viisi merkkiä siitä, että olet pitkäkestoisessa parisuhteessa. Kuusi salaisuutta, jotka pysyvästi painoa pudottaneet tietävät. Olet täysin eri ihminen ja vuotiaana — tiettävästi pisin persoonallisuustutkimus koskaan julki. Välillä on helppo vaipua synkkyyteen ja surkutella, kuinka tylsää tai epäonnistunutta oma elämä on. Thoughtcatalogin kokoama lista on hyvä muistutus siitä, että todennäköisesti sinullakin menee oikeasti ihan hyvin.

Tämän suhteen ainakin aion pitää rajan. Jos huomaisin että mies ns. Olen kuitenkin jo sen verran sinut asian kanssa että olen miettinyt jos tässä lähipäivinä yllättäisi mieheni vaikka pukeutumalla petipuuhiin juuri näihin saappaisiin tai antaa sitten hänen muuten toteuttaa fetissiään myös minun nähden tämän hämmennyksen ja sekaannuksen korvaamiseksi.

Luulin että mun nykyinen naiseni on ainoa joka ymmärtää tämän ja hyväksyy!! Hän aina silloin tällöin yllättää pukemalla juurikin tällaista yllensä.. Toisaalta olen minäkin tehnyt jutut hänen haluamallaan tavalla koska haluan että hän nauttii. Esim peili on asennettu makkarin katn rajaan ja vibra-leikit tehdään melkein jokaisen aktin aikana vaatii tosin vähän akrobatiaa, mutta pysypähän kunnossa.

Kengät on hei aika kevyt fetissi, oikeasti. Mitä ihmeen harmia siitä sinulle koituu? Mutta tuskin sinä tulet ikinä löytämään kumppania jonka luonteeseen ei kuulu ainakin jotain omituisuuksia. Ja eikö ne omituisuudet ole osa sitä, mikä tekee ihmisistä mielenkiintoisia? Tunge saapas pimppiisi ja anna miehesi panna sitä. Suhtautumisesi miehesi fetissiin ratkaisee koko suhteenne tulevaisuuden. Jos suhtaudut koko asiaan inhoten ja osoitat vastenmielisyyttä koko asiaa kohtaan, se loukkaa miestäsi suunnattomasti ja suhteenne tulevaisuus on melkoisen epävarma.

Useimmissa tapauksissa mies hakee kenkäfetissinsä ottamista osaksi seksielämää suhteen ulkopuolelta maksulliselta puolelta, jos nainen osoittaa vastenmielisyyttään fetissiä kohtaan. Jos sen sijaan kysyt mitä miehesi haluaisi, että teet niissä miehesi mielestä nuoltavan ihanissa saappaissasi, olet maailman ihanin nainen hänelle.

Kun vielä otat jutut leikin kannalta, etkä kauhistele vaikka mies haluaisi nuolla ja haistella saappaitasi tai tehdä jotain muuta, vaan suhtaudut asiaan neutraalisti tai jopa innostuen.

Tällöin asiasta tuleekin suhteenne lujittaja, eikä erottaja. Miten miehes jäi kiinni? Oliko eteisessä nuolemassa ja nuuhkimassa sinä päivänä käyttämiäsi saappaita vai miten? Miten osasit tulla paikalle niin huomaamatta, ettei miehesi ehtinyt peittää tekosiaan? Pää on niinsanotusti auki.

Mielestäni oli hyvä ehdotus, että sinäkin voisit avautua hänelle nyt. Tai eihän hän avautunut, mutta kais tiet Ja tuo, että aloit jo ajatella sitäkin, että hän voisi valita sinulle haluamansa jalkineet. Ota kuitenkin huomioon, että hän oikeasti ainakin, jos ei enää, niin on hävennyt fetissiään, eikä välttämättä pysty heti olemaan vapautunut. Hanki "alan" liikeestä kiiltävät reisisaappaat. Mene illalla sänkyyn saappaat jalassa ilman muita vaatteita.

Kokeile montako laakia mieheltä lähtee. Voipi olla että mies jyrää aamuun asti kuin höyryveturi. Mies palvoo sinua ja tekee "kaiken" mitä haluat. Ikionnellinen ja hullaantunut sinusta ja pikku rekvisiitastasi. Ylätasanteeni on täysverinen, ei miehesi. Se on täysin tummanruskeanmusta. Nimi vois olla vaik Nephertitte II. Se on sellaista tammavoimaa että. Naisten suhtautuminen näihin fetissiasioihin ja parisuhteessa käteen vetämiseen on aina samanlainen.

Ollaan mustasukkaisia saappaalle tai kädelle. Jokainen mies käsittää, että hyvässäkin parisuhteessa on joskus on tuuletettava ja vedettävä käteen. Siinä ei tarvitse huomioida toista millään tavalla. Ainostaan oma nautinto on pääasia. Vaikea selittää sanoiksi, mutta niin se vain yksinkertaisuudessaan on. Vaikka yhdessä harrastettu seksi olisi kuinka ihanaa ja sitä olisi taatusti tarpeellinen määrä, jossain vaiheessa vain pitää päästä sooloilemaan. Se ei ole millään tavalla yhteisestä seksistä pois vaan päinvastoin jopa parantaa sen laatua.

Varsinkin, jos miehellä vielä sattuu olemaan jokin fetissi ja sen ottaminen yhteiseen seksiin tuntuu vaikealta. Ainoa tapa nauttia fetissistään on tällöin sooloseksi. Eteenkin, jos naisella sattuu olemaan ahdasmielinen suhtautuminen fetissiseksiin. Yhdessä vaiheessa, kun tytöllä oli vähän työuupumista ja ei jaksanut sekstailla, niin ehdotti että ostan itelleni tekopimpin ja näin myös tapahtui. Tiedän että hänkin runkkailee toisinaan, koska onhan se itsekseen aina siistimpää ja helpompaa.

Kaikki lataamani pornovideot ja kuvat on molempien käytettävissä. Meillä ei tarvitse olla mitään salaisuuksia niitten tai välineiden suhteen. Millaiset nahkasaappaat ne tarkkaan ottaen on, jotka miestäsi noin paljon kiinnostavat? Ei niiden saappaiden tarvii välttämättä olla mitkään pornot. Ihan tavalliset nahkasaappaat riittää, jos ne on ollut rakkaan jaloissa. Pitäähän niitä sitten kai lisää saada Saattaapi aueta ihan uusia näköaloja kammarin puolella.

Palvova mies on ihana! Ymmärrän, etteivät kaikki pidä samanlaisista asioista, mutta itse nautin. Mies joka palvoo kenkiä ja palvoo jalkojasi voi tuottaa monenlaista tyydytystä. Varpaiden nuolettaminen on ihanaa ja lisää ainakin minulla nautintoa. Osan nautinnosta tulee siitä, kun näen miehen nauttivan. Sori etten ole vastannut, hetkeen pariin kysymykseen tai muutenkaan enään kommentoinnut asiaa. Tosiaan olemme tuosta asiasta "päässeet yli" tai oikeastaan olen ottanut huomioon mieheni fetissin ja keskustelleet asiasta.

Olen myös itsekin kääntänyt asian voitoksi. Annan hänen nauttia fetissistään ja nautin siitä nykyään itsekin. Vaikka kesä on niin tuli tuossa annettua mieheni ostaa itselleni semmoiset saapikaat jotka ovat hänen mieleensä ja olivat muuten aika sievät ei siis mitkään pornokaupan reisisaappaat. Tuossa kysyttiin että miten ko. No teille ilmeisesti saman fetissin omaaville kyselijöille kerrottakoon että illalla eteisessä yllätin, kun olin jo nukkumassa ja heräilin ja lähdin käymään veskissä niin huomasin samalla tämän tilanteen Loppu hyvin ja kaikki hyvin.

Ainiin ja olivat ihan tavalliset nahkasaappaat, mustat, 5cm korolla. Tosin nykyään omistan paljon hienommat. Saa nähdä mitä syksy tuo tullessaa. Ihanaa, että löytyy naisia, joilla ei ole nuttura liian tiukalla.

Juuri oikea suhtautuminen asiaan. Muista yllättää miehesi aika ajoin pukeutumalla myös niihin alkuperäisiin nuoltavan ihaniin saappaisiisi. Ainakin itse tiedän, että juuri ne paljon käytetyt säväyttävät eniten. Tuo on kuule pikkujuttu tuollainen fetissi. Ja mitä pahaa siinä muka on? Joku tykkää tisseistä, toinen pepusta, kolmas jalkateristä - ja tämä mies saappaista.

Tuon on kuule ihan normaalin rajoissa. Ei hyvää miestä kannata hylätä moisen pikkujutun takia. Ajattele, olisit voinut saada laktoosi-intolereetikon joka piereskelee kaiken aikaa surutta! Siitä jo voisi valittakin Hyvin pedikyroitu naistenjalat ovat minusta sellainen asia et kunpa hyväksyttäisiin kauniina myös ilman moniremmisiä kultahippusandaletteja koroilla ja timantilla. Miehelläsi ja sinulla kävi hyvä tuuri. Paljastumisen jälkeen kävikin ihan hyvin. Itselläni on sama fetissi, mutta en ole uskaltanut kertoa vaimolle, vaan joudun nautiskelemaan salassa.

Kynnys kertoa on vuosi vuodelta noussut. Miten olisit halunnut asian itsellesi esitettävän kyseisen "shokkihoidon" sijasta?

Teit sitten kunnon virheen suuttumalla miehes seksuaalisuuden yhdestä muodosta josta ei ole kenellekkään yhtään mitään haittaa. Menetit siinä aika tavalla luottamusta ja voit olla varma, että se ei enää palaudu. Arvostelit tosi rankalla kädellä sellaista pään sisäistä aluetta, joka on kaikille arka paikka. Voit olla nyt täysin varma, että muita vastaavia miehes ei enää sulle kerro! Mut ite ton aiheutit, joten jos petipuuhat ei enää luonnistu niin ittees saat syyttää! Taas joku mettämörkö täällä parkuu kun nainen sanoo suoraan mitä ajattelee.

Ei nainen ole vain joku alistuva seksiobjekti jonka täytyy niiata jos joku sairas äijä haluaa nuolla likaisia saappaita. Jos itseä ällöttää, on se sanottava. Muuten vaan alistuu ja se on sairasta, kasvattaa katkeruutta ja itsevihaa jne. Ja maailman vanhin vitsi on toi 'nuttura kireällä' joo, jos ei oikeesti kiihota joku sairas fetissi yhtään niin sitte pitäis vaan niellä oksennukset ja alistua.

Naiset alistuu liikaa muutenkin. Tosin saapasjuttu on tosi kesy, mutta jos se oksettaa, on sillä jota oksettaa täysi oikeus voida pahoin. Itse pidän hirveästi naisten sääristä ja jaloista mutta aina on kohdalle osunut nainen joka järkyttyy asiasta enkä ole päässyt kertaakaan kunnolla nauttiimaan siitä.

Toivottavasti joskus vielä pääsen.. Miten on lähtenyt sujumaan nyt kun salaisuus on paljastunut. Onneksi näin syksyllä saappaat ovat palanneet katukuvaan.

Kesällä näkyi aivan liian harvoin. Edellinen kirjoittaja osui täysin naulan kantaan kirjoituksellaan. Olisi mukava tietää nykykuulumisia asian suhteen. Onko kaikki mennyt hyvin? Kummat saappaat miehesi mielestä mieleisemmät ne vanhat vai uudet?

Olisi ollut mielenkiintoista kuulla miten jatkossa on mennyt nyt kun salaisuuden verho on raottunut. Miksi naiset "nostavat huudot" ihan mitättömistä pikkujutuista! Suurimmalla osalla ihmisistä on jotain pervouksia. Jos se ei ole kengät, se voi olla vaikka vanhempi tai reippaasti nuorempi kumppani tms Nythän ne apajat synty,ku kenkii saa varmaan nyt sitte lahjaksi asti ihan sairaan paljon!! Kuvittele semmosen kans kenkäkaupassa! Ongelmia tulee vasta jos päättävät laittaa koiran..

Pöljän näköstä varmaan,kun murisevat pyllyt pystössä toisilleen eteisen lattialla ja kilpaa nuolevat kuraisia kenkiä.. Olisko ollu ihan sama juttu. Ois hypänny kun kani panemaan, vai? Varmaan olisin ensin vähän hätkähtänyt, mutta tuskinpa mitään huutoja sentään olisin nostanut asiasta.

Toisaalta olisihan se aika imartelevaakin, jos omat kengät kiinnostaisi vaimoa seksuaalisessa mielessä. Itse en ymmärrä miten se olisi jotenkin itseltä pois, jos vaimo teksi muutakin kuin puuhailisi kenkieni parissa. Tietenkin sitten, jos homma menisi pelkäksi kenkärunkkailuksi, mutta jos ns. Varsinkin jos saisin entistäkin intohimoisempaa seksiä kenkien kera. Ihan jännä juttu ajatella asiaa toisinkin päin. En ole kiinnostunut edes bodarien lihaksista.

Niitä kyllä löytyy bodareilta mutta niitten koon takia liikkuvat kun koneet. Minkälaisia fetissejä on naisilla? Eikö niistä puhuta vai onko ne mennyt vaan ohi mun korvien? Naisilla fetissejä on todella harvoin ja silloinkin ne ovat ns.

Harmi, ettei jutun aloittaja kertonut, miten on sujunut asian paljastumisen jälkeen. Olisi tosiaankin mukava tietää, mitä nyt kuuluu. Mielestäni aikoinaan vastasin tuohon ekaan kyselyyn siitä mitä kuuluu, mutta näköjään tuota ei enää näy. No mutta hyväähän tänne kuuluu. Salailua ei tarvita enää. Mieheni on tyytyväinen että välillä toteutan hänen fetissiin liittyviä juttuja. Ainakin se on hyvä asia että kenkiä on nyt kaappi pullollaan: Osa tosin on semmoisia ettei niille kadulla tarvitse päivänvaloa näyttää.

Makeita kylläkin, mutta turhan rohkeat kadulle. Mieheni nauttii suunnattomasti palvomisesta Itsekin olen löytäny itsestäni uusia puolia seksikkäiden saappaiden ja kenkien ansiosta mitä mieheni minulle ostanut.

Tarkoitan lähinnä hieman dominoivaa puoltani normaalisti olen turhan kiltti ja itsetunto noussut korkeammalle kaiken tämän myötä. Toisinaan tekee mieli hieman toppuutella mieheni innostuneisuutta välillä, mutta eipä tuo onneksi ole menny yli enkä annakaan fetissin tulla suhteen tielle, mutta annan toiselle vapauden ja avoimuuden toteuttaa itseään ja fetissiään, ettei tuollaisia alun tapahtumia tulisi.

Alku tälle kaikelle oli mielestäni ahdistava. Tuntui että mieheni olisi pettänyt minua kenkien kanssa. Nyt kun olen kenkien sisällä itse niin olen osa hänen fetissiään. Kirjoitelkaa lisää vielä jos jaksatte ja kyselkää jos on jotain mielessä. Tästä saatiin kiva aihe. Toivottavasti antaa näkökulmaa muillekin naisille ja miehille ja pareille. Tosi upeaa kuulla, että fetissi voi olla myös parisuhteen lujittaja, kun siihen osataan suhtautua oikealla tavalla.

Meillekin siitä on tullut pitkän suhteen piristäjä. Kun halutaan juhla arjen keskelle, kaivetaan kaapista ikivanhat, mutta sitäkin rakkaammat fetissisaappaat. No onko ne alkuperäiset nahkasaappaat, joita yllätit miehesi silloin yli vuosi sitten nuolemasta ja nuuhkimasta yhä ne mieluisimmat? Voin muuten kertoa, että sellaista asiaa ei ole kuin "liian rohkea kadulle". Käyn harvoin baareissa, mutta kun baarikuteissa tuonne kaupungille singahdan, niin yleisin kysymys, ihan vakavalla naamalla, on että "oletko naamiaisiin menossa".

D Itse tähän kommentoin ihan rehellisesti, että "en, nämä ovat minun baarikledjut. Tiedon että miesten ja naisten maailmassa on se tietty ero, että naisilla tulee äkkiä närää ja pahaa sanomista, koska toiset käyvät kateelliseksi rohkeasta pukeutumisesta. Miehet taas miehestä eivät joko piittaa mitään, kiertävät kaukaa, tai tulevat kehumaan releitä ja puhumaan muuten paskaa.

Oma suosikkivaatetukseni on nimittäin musta goottihame, jossa on D-lenkkejä. Yleensä käytän jalkineina mahdollisimman rajuja ja pitkiä miesten saappaita joita itsekin virittelen vielä joskus niiteillä. Newrockilta on nykyään suosikkini. Mitä väliä tuosta on, jos muistaa sinuakin pitää hyvänä. Eihän se mies sentään petä sinua. Aika paljon olisi kirjoittajalla opittavaa seksuaalisesta.

Kenkäfetissi nyt on niin harmiton perversio, että saisit olla tyytyväinen jos se on ainoa. Nykymaailma ruokkii ja tietyllä tavalla jopa ajaa ihmisiä fetissien pariin. Mitä pitäisit siitä, jos joutuisit ruoskimaan miehen takapuolen verille ja työntämään injektioneuloja nänneihin, ennen kun alkaa jotakin seksuaalista tapahtua? Itse olen lähinnä bondage switch, mutta pidän toisinaan myös ruoskittavana olemisesta.

Naisten saappaat ovat alkaneet myös kiinnostaa, kun niitä ei näe tarpeeksi puolisolla. Pitää itse laittaa niitä jalkaan. Itse kenkäfetissinä sanoisin, että fetissi johonkin asiaan on synnynnäistä.

Itse kiihotuin kengistä ja saappaista jo paljon ennen murrosikää ja varsinaisen sukupuolisen seksuaalisuuden heräämistä. En siis oikein allekirjoittaisi väitettä, jonka mukaan nykymaailma ajaisi ihmisiä fetissien pariin.

Paremminkin väittäisin, että nykyisin ihmiset uskaltavat paremmin myöntää itselleen ja partnerilleen fetisisminsä. Fetissejä ja fetisismiä on ollut yhtä kauan, kuin ihmisiäkin. Nykyisin tietoisuus seksuaalisuuden eri osa-alueista on parantunut ja ihmiset uskaltavat toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan paremmin, kuin takavuosina, jolloin kaikki vähänkin poikkeava tuomittiin heti perverssioksi. Tämä keskustelu puhkesi taas kukkaan. Siis myönnän sen että olen kastatukseltani ollut vähän turhan konservatiivinen ja olen itsekin pitänyt kaikkea poikkeavaa tabuna, nyt kuitenkin tähän asiaan törmätessäni ja miestäni rakastaessa oli kuitenkin asian kanssa tultava toimeen.

Otin asoista selvää ja näistä keskusteluista ammensin lisää rohkeutta ja mielipiteitä. Nyt olen kyllä vapautuneempi kuin aikoja sitten ja onnellinen siitä. En kuitenkaan ihan SM-juttuihin lähde mutta hyväksyn nuokin asiat mitä ko. Kyllähän tämän mieheni fetissin kanssa eläessäni olen myös ns. Ja olen asiasta nauttinut kovasti. Piiskaamaan en kuiten lähde. Illan jatkoja tänne kuitenkin. Avainsana on juuri tuo rakkaus. Jos toista rakastaa, haluaa toteuttaa kummallisimmatkin mielihalut, jos toinen nauttii.

Ja mitäpä siinä menettää, jos toinen haluaa palvoa omia kenkiä. Itseasiassa aika imarteleva ajatus. Tarkoitin sillä "nykymaailma ruokkii" kommentilla sitä, että jos on taipumusta johonkin fetisseihin, niin on vaikea välttyä näkemästä jotakin mikä provosoi näitä fetissejä.

Mainokset, jossa näkyy hienoja saappaita. Jonkun kanavan "entertain you", missä on ihan veretseisauttavan kiihottavia asusteita niillä mimmeillä ja kaikki tällainen. Miksi kieltää itseltään itselleen ominainen seksuaalisuus? Jos sattuu olemaan fetissejä, niin mitä se haittaa, että näkee jotakin mikä provosoi näitä fetissejä?

Jos fetissit ovat laillisia, niin eikö niiden näkeminen ole vain mukavaa kauniiden mimmien päällä? Ei se ole mukavaa nähdä jos ei pääse toteuttamaan. Inhoan sitä että tulee himoja joita ei voi tyydyttää. Mieluummin siis olen näkemättä mitään omaa seksuaalisuuttani ruokkivaa, kun ei aina jaksa runkatakaan.

Olen jotenkin vajonnut sellaiseen epätoivoon, että en ikinä tule saamaan perversioilleni tyydytystä parisuhteessa, enkä myöskään rahalla. On se kumma, jos ei edes rahalla saa. Aika erikoisia perversioita sinulla silloin. Ainakin erilaisten jalkineiden hivelemiset, haistelemiset, nuoletukset ja alla olemiset ovat tuttua kauraa alan ammattilaisille. Jopa tervetulleita pelkän jyystämisen sijaan.

Jopa omaan parisuhteeseenkin voi saada erilaisia juttuja seksin mausteeksi tai ainakin esileikiksi. Itsellänikin meni lähes kymmenen vuotta vaimoa kypsytellessä, mutta nyt hän suostuu jo ilomielin lähes kaikkiin jalkinefetissijuttuihin, joita kuvitella saattaa.

Alussa oli vaikeampaa saada häntä innostumaan kaikista jutuista. Yleensähän käy, kuten kuvailit. Alkushokin jälkeen järki voittaa. Nainenkin huomaa, että kyse on kuitenkin aika pliisusta fetissistä. Vähitellen ja pitkällisen kypsyttelyn jälkeen saappaat uskalletaan ottaa vähitellen mukaan seksileikkeihin. Ensin esileikkeihin, myöhemmin varsinaiseen seksiinkin. Tämän seurauksena parisuhde vain vahvistuu ja sitoutuminen miehen puolelta vain lujittuu. Saahan mies parisuhdeseksistä kaiken, mitä vain voi ikinä toivoa.

Nainekin saa parempaa ja intohimoisempaa seksiä. Ehkäpä fetissit ovat vain luonnon oma keino pitää intohimoa yllä pitkässäkin suhteessa. Tuohan se aivan uusia juttuja ehkä jo pitkäänkin samanlaisena junnanneeseen seksielämään.

Tässä kun asiat sain sulateltua niin kyllä tuo asia tuntui aika pieneltä, mutta usein sitä pienistä asioista saadaan isoja juttuja. Usein vaikuttaa omat taustat ja asenteet. Parisuhteessa nämä kuitenkin muokkautuvat ajan saatossa. Huomaan että moni mies harmittelee tuota että tällaisia naisiakin on jotka sopeutuvat tilanteeseen. Vaikka ottihan se itselläkin oman aikansa. Toivotaan kuitenkin niille miehille jotka jotain fetissejä omaavat liittyivätpä ne sukkahousuihin, nahkaan tai kenkiin niin rohkeaa otetta ja kykyä ilmaista itsensä.

Pahinta varmasti on asian salaaminen. Minun kohdaltani pahin vaihe oli tuo että kaikki tapahtui salassa. Jos asia oltaisiin otettu puheeksi niin voi olla että asiassa oltaisi päästy eteenpäin. Tosin tilannetta ei olisi ainakaan käyty pienen "kriisin" kautta. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin.

Minusta on mahtavaa kuulla, että suhtaudut asiaan noin hienolla tavalla. Kunpa kaikki naiset olisivat kaltaisiasi ja osaisivat suhteuttaa asiat oikeisiin mittoihinsa. Mutta valitettavasti näin ei ole. Juuri siksi näitä asioita on niin vaikea ottaa puheeksi. Ei ole yksi kerta, kun tulee ero, kun mies tunnustaa fetissinsä. Ystävätaret varsinkin neuvovat helposti ottamaan eron moisesta sairaasta perverssistä.

Siksi salailu on monesti se helpompi vaihtoehto, vaikka väärin olisikin toista kohtaan. Noh tollasen jo pitäs osata hyväksyä ku ei ole terveydelle mitenkää vaarallista toisekseen en keksi miten joku saa kengistä kiksit mut ihan sama joka takauksessa jos sitte meinasit sen miehes pitää niin tämä asia on teijän välinen asia..

Miehesi on sama ihana mies, jonka kanssa olet tähänkin asti ollut. Kauniit kengät tai pitkävartiset saappaat jälkeen ja sänkyyn Miehelläni on myös kenkäfetissi, ja joskus, en aina, otan kengät sänkyyn myös Kokeile asiaa, muuten et tiedä. Voihan olla, että asia on vastenmielinen sinulle senkin jälkeen, mutta kokeile kuitenkin. Älä hylkää miestä vain tuollaisen tähden Ole onnellinen että asia selvisi jo nyt ja käytä tilanne hyväksesi!

Mielihyvän tuottaminen fetissien kautta palkitsee itsensä. Molemminpuolinen mielihyvähän on tärkeintä. Minusta tuo saapasjuttu on varsin harmiton eikä pitäisi olla ylivoimaisia esteitä mukaan menemiselle. Saappaat jalkaan ja nuolettamaan! Joukkoon mahtuu muun mukana myös saappaat.

Arvostan vaimoni joustavuutta ja tietenkin teen kaikkeni tuottaakseni hänelle mielihyvää ja vaikutusmahdollisuuksieni mukaan miellyttävän elämän muutenkin. Hyi mitä porukkaa tää ketju on täynnä. Heh, antaa kaikkien kukkien kukkia.. Pervous on katsojan silmissä. Minun mielestäni vanhoillisuus, estyneisyys ja mielikuvituksettomuus on yhden sortin perversio.

Mutta suhtaudun siihenkin avoimin mielin. Valot pois ja lähetyssaarnaaja joka kerta..? Ei oo mun juttu. Joo ahdasmielisyydellähän sitä petihommiin saakin iloa. Tykkään leikkiä vaimoni kanssa. Hän toteuttaa minun fetissejäni ja minä hänen.

Kaikki mikä on kivaa on sallittua. Turhaa sitä kitkeränä neitsyenä on kuolla. Valitettavasti fetisismi ei ole sairaus. Oli vielä joku aika sitten transvestismin ja sadomasokismin kanssa tautiluokituksissa. Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos kuitenkin poisti ne tautiluokituksesta, koska niiden mukana ololle ei löydetty enää kunnollista lääketieteellistä perustetta.

Miksi naiset suhtautuvat fetisseihin juuri aloittajan kuvaamalla tavalla eli huudot raikaa? Miksei voisi suhtautua uteliaisuudella ja ymmärtäväisyydellä? Omalla miehelläni on kenkäfetissi. Enkä tietenkään saisi valittaa, sillä hän ostaa minulle kauniita korkokenkiä koska haluaa minun käyttävän niitä sisällä sängyssä ja ulkona. Mutta en pidä siitä kuinka hän minua asiassa painostaa.

Tuntuu toisinaan että olen hänelle vain pari jalkoja joihin kengät sopii. Naamani saisi olla vaikka tolppaan juosseen biisonin pää, kunhan on 15cm korot jalassa. Olin kuitenkin ennen tämän miehen tapaamista siitä erikoinen tyttö, että käytin lähinnä vain lenkkareita ja muita matalia kenkiä. En tainnut omistaa kuin kahdet korkkarit, joita niitäkään en ollut käyttänyt kuin pari kertaa joissain juhlissa. Mutta koska halusin miellyttää miestäni, suostuin korkkareihin, ostin itse lisää jne..

Asian massage porn escortfin

fetissi korkokenkä masturbointi mies seksi silmät, Omituiset fetissit listattiin – nuudeleita jalkoväliin ja Viihdeuutiset , · Terhi Piiroinen Toisilla on puolestaan fetissi, jossa aikuinen ihminen pukeutuu pikkuvauvaksi vaippoja. Viihde Julkaistu (Päivitetty ) mies pitääkin naisen jaloista tai jaloissa olevista korkokengistä, on se fetissi - ja siten listan ankaran tulee olla puolustaa täysivaltaisten aikuisten ihmisten vapautta nauttia . syyskuu Tai kävelyyn sopimattomista korkokengistä. Yleisin fetissi (seksuaalisen kiinnostuksen kohde johonkin esineeseen tai Aikuisten leikki.

Deitti suomi sihteeriopisto joensuu