Venäläinen nainen kokemuksia keskustelu seksi

venäläinen nainen kokemuksia keskustelu seksi

Kulttuuri on siis hyvin erilainen. Venäläiset miehet myös olettavat naistensa olevan näyttäviä, johon myös kuluu aikaa ja rahaa. Ja kuten jo mainittiin, suku kuuluu läheisesti asiaan, ehdottomasti. Jos ei jopa VuosiSadan.. Ja sitten Oireillaan enemmän tai vähemmän.. Oma isomummoni oli venäläinen. Eipä tarvinnut isovaarin kärvistellä nälänhädässä tai puutteessa.

Mestarikokki hän oli, joka hallitsi venäläisen ja ranskalaisen keittiön salat. Eikä sanoja tarvittu, sillä rakkaus on muuta kuin puheita. Oliko venäläinen vai entisten suomalaisten jälkeläisiä? Siellähän on vieläkin suomalaista sukujuurta olevia paljon. Sukunimiä on ihan suomi peräisiä.

Emme ole pystyneet jäljittämään tarkasti hänen liikkeitään, mutta todennäköisesti Pietarista tuli. Hän ei myöskään puhunut taustastaan koskaan mitään.

Mummo epäili, että hän on saattanut olla "hovinaisia", mutta tälle ei ole varmistusta. Venäläinen pitää suunsa supussa tietyistä asioista ;. Ne upeimmat venäläiset ihmiset Stalinin kommunistien lahtarikaarti taisi ensimmäisenä pyrkiä teurastelemaan.

En voi kun suositella: Asenne ja ulkonäkö kohdillaan. Koulutettu ja puhuu sujuvaa enkkua. Pietarista tänne alle 3h Allegrolla. Seurusteltu nyt pari vuotta. Olen venäläisen naisen kanssa aviossa yli viisi vuotta,ei mitään valittamista. Oli tavatessamme yli 5-kymppinen ja on sanottava etten ole tavannut niin hyvin säilynyttä suomalaista naista. Ei ole tarvinnut koskaan riidellä ja mukana tuli nyt jo 18v hyvän näköinen tytär joten silmän ruo- kin on riittämiin.

Sukuloimassa käyvät usein mikä sopii minulle hyvin. Ota vaan suomalainen vinkuva tuulipukulaardivalas. Eihän mies ole pinnallinen naisten suhteen? Sanoo nainen jonka pinnallisuus ylettyy vieläkin syvemmälle eli nainen joka rakastaa miehestä hyötymistä ei miestä itseään. En ottaisi miestä mistään hinnasta. Kanadalaiset on namuja ja miehekkäitä, ja niistä puuttuu se pessimistisyys ja vinkuminen mitä monessa suomalaismiehessä on. Suosittelen ; Kokemusta useammasta ja nyt yhden kanssa vakiintunut.

Telkkarista tuli juuri ohjelma missä kerrottiin että Kanadalaiset ovat todella rasistisia ja se ihan normaalia siellä myös virkamiestasolla. Tunnen myös pari kanadalaista, miehekkään oloisia miehiä. En tunne venäläisiä mutta virolaisia tunnen ja olen seukannut.

Virolaiset on siis tosi ihania naisia. Ovat aina ystävällisiä rumille miehille myös. Olen minäkin ystävällinen rumille miehille.

Ei se ole ulkonäöstä kiinni. Jos tarkoitat ystävällisyydellä pillun antoa niin sitä en tee. Antamattomuus ei edes liity rumuuteen. Venäläisen naisen kanssa seurusteleminen voi olla lottovoitto tai katastrofi. Yleensä sieltä tulee "naimakauppojen" mukana muutama Gorbatshov takomaan liennytyspolitiikkaa, tai pahimmillaan joku vaimon sukuun kuuluva terroristiporukka budjaamaan asuntoosi. Ja melko varmasti mukaan änkeytyy joku idiootiosaston kgb-hörhö tutkailemaan suomalaismiehen poliittista luotettavuutta eli "pölhöyttä".

Voit odottaa selkeämpää roolijakoa. Venakkonaisia yleensä kiinnostaa perinteisen miehekäs mies. Nallekarhumiehellä on hyvät osakkeet, karuus on plussaa, saa olla juro. Mieheltä odotetaan ahkeruutta, rohkeutta, osaamista, johtajuutta perheen päänä , jne.

Poliittiset ajatukset ovat yleensä venäläisillä naisilla konservatiivisempia, usein sellaisia joita tiedostava puhavihreä ei katsoisi hyvällä. Aina on syytä olla tarkkana kun asuu korkeamman elintason maassa, mutta lähde silti treffeille.

Suurin osa venäläisistä naisista on ihan normaaleja ihmisiä, ei mafian jäseniä tai huijareita. Muista että nainen luultavasti odottaa sinun olevan viejä. Kaiken EI tarvitse olla täydellistä harhaluulo - itse asiassa suominaisilla on tässä suuremmat odotukset.

Mutta venäläinen nainen on vaativampi siinä että sinun on ratkaistava ongelmat, olethan Mies. Naisen huomioiminen herrasmiesmäisillä eleillä on Venäjällä arvostettua, suurimmalla osalla pelimiehistä on heidän kanssaan paljon vaikeuksia.

Minulta voi kysyä neuvoa. Tietyistä syistä tiedän Venäjästä melko paljon: Jep, hänen huonot ja vähäiset kokemuksensa perustuvat siis lähinnä venakoihin. Olenko koskaan väittänyt että ulkomaiset naiset olisivat täydellisiä? Venäläisten naisten vaatimukset ovat tietyllä tavalla helpompia ymmärtää, koska olosuhteet maassa ovat mitä ovat. Tiettyjä ominaisuuksia tarvitaan jotta pysyisi leivän syrjässä kiinni, ei siksi että pääsisi somettamaan asunnosta joka on hienompi ja paremmalla alueella kuin tyttökavereilla.

Väite siitä että venäläiset naiset olisivat pinnallisempia, on suominaisten keksintöä. Pituus on, yllättävää kyllä, vähemmän tärkeää. Pelimiestaidoilla on pienempi merkitys. Ei minulla ole juuri mitään kokemuksia venäläisnaisista, jos ei perhetuttuja ja lapsuuden leikkikavereita lasketa. Eihän ne ole pinnallisia. Ihan muuten vaan kulkevat korkokengissä ja minihameessa. Johan siinä pitää olla kunnon maasturi että talvella pääsee liikkumaan korkokengissä.

Itse kuljen toppapuvussa ja nastakengissä talvella. Pysyy pystyssä liukkaalla pinnalla eikä pakkanen puraise. Venäjällä on matalampi elintaso ja silti naiset ovat naisellisempia, ei se rahasta ole kiinni. Se on kunnia-asia, ei pakkopuollaa joka ei huvittaisi. Ei siellä mitään aateliselämää vietetä, pl. Hinnakkailla maastureilla ne täälläpäin ajelevat. Muutenkin juuri niin kun kuvailin. Ovat varmaan saaneet rikkaan oman maan miehen.

Naiset tekevät lyhyen, pääasiassa osa-aikaisuuksista koostuvan työuran ja jäävät eläkkeelle noin vuotiaina. Kauneus kuuluu naimattomille ja nuorille, ja kun tämä aika on ohi, on luonnollista että ulkonäön ylläpitäminen vähenee käytännölliseen minimiin.

Tämä ei tietenkään päde edustustilaisuuksissa, jolloin koreilu on luonnollista. Aivan samalla tavoin myös miesten kulttuuri ja parisuhde näyttäytyvät hyvin erilaisina riippuen siitä, todistaako sitä ulkopuolelta, vai kuuluuko tarkoin valittuun sisäpiiriin. Runoile toki, mitä mielit. D Sillä aikaa kun mies raataa pitääkseen perheen leivän syrjässä kiinni, nelikymppinen nainen vain istuskelee kotona verkkareissa mussuttamassa pullaa ja tapittamassa telkkaria?

Ja nyt varmaankin pitäisi ylistää suominaisia jotka sentään käyvät töissä ihan eläkeikään asti? Jokaisessa keskustelussa toistuu sama kaava: Suominainen ei hyväksy monessakin paikassa normaalia ajatusta että pitäisi huolta ulkonäöstään JA kävisi töissä. D Suloinen kaksinaismoralismi on juuri siinä, että venäläinen mies on velvoitettu olemaan hurmuri julkisilla paikoilla, mutta hän saa olla hirviö yksityisesti.

Nainen on velvoitettu olemaan hurmaava julkisilla paikoilla, mutta yksityisesti totuus voi olla erilainen. Oman kulttuurinsa kukkasille voi toki olla sokea. Sinä mikään venäläinen ole, jos et omista edes kyrillistä näppäimistöä. D" Missään maassa tai ajassa ei ole tilannetta jossa naiset saavat elää prinsessaelämää jossa riittää että huolehtii ulkonäöstään kolmekymppiseksi asti.

D" Joko olet juonut liikaa mehua tai sitten et ole kovin fiksu. Missä maassa ei olisi niin että julkisilla paikoilla yritetään näyttää paremmilta kuin todellisuudessa ollaan? Kannattaa ehkä lopettaa sen käyneen mehun kittaaminen. Arman Alizad on suomalainen, mikä hänen äidinkielensä on? Ja haha, Arman Alizad ei todellakaan ole suomalainen. Miksei nyt yhtäkkiä ytn: Vai toimiiko tämä vain "miesten kannalta mieluisasti" eli atn: Yrittääkö maija nyt perustella miksi hänelle hieman rohkaistuneena entisenä seinäruusuna ehkä sittenkin kuuluisi se komea, sosiaalinen ja hauska YTM?

Jospa se seinäruususta kuningattareksi-satu voisi sittenkin muuttua todellisuudeksi? Noin se lähes aina menee. Poikkeukset ovat äärimmäisen harvinaisia kumminkin päin, etenkin kun puhutaan YT-tasoisista. D Onkohan tämä tarttuvaa, kun parikin tuntemaani entistä seinäruusunaista on saanut joskus 25v molemmin puolin vastaavia ajatuksia, saatuaan huomionosoituksia ytmeiltä? Olet hyvä keissi irtosuhteiden ja panosuhteiden vaikutuksesta.

Ennen niitä olisit varmaankin ollut hyvä pari jollekin mahdollisesti koulukiusatulle ja vähän erikoiselle tyypille. Nyt, kuten palstateoria kertoo, päästyäsi kokeilemaan kuninkaita uskotkin todellisuudessa kuuluvasi hoviin. Miehillä ei ole näitä ongelmia, koska KTM ei pääse kokeilemaan ytnejä seksisuhteissa. Tai edes oman tasoisiaan, jotka kiertävät ytmien ringeissä. Ensinnäkään kukaan ihminen ei ole minulle mikään "kuningas" tai "kuningatar" - eivät edes ne oikeat kuninkaalliset tai julkkikset, ihan samalla lailla nekin paskovat ja oksentelevat kuin muutkin tavan tallaajat.

Ja lopulta jopa kuolevat ja mätänevät. Enkä edes haluaisi jotain vakipanoni kaltaista miestä oikeaan suhteeseen. Sellainen "idiootti" se on. En siis todellakaan ottaisi sitä elätikseni "aitoon" suhteeseen. Osa niistä yhteen iltaan jääneistä olisi voinut olla oikeissakin suhteissa hyvä valinta, mutta en kyllä osaa niistäkään olisi suhteeseen ottanut. Yhden sellaisen parin-kolmen illan seksijutun "jätin" itse, kun paljastui että se oli valehdellut mulle parista asiasta.

Kun se sitten puolen vuoden kuluttua alkoi kysellä perään olin kesän kotimaassa ja palasin vasta sitten kyseiseen kaupunkiin , en vastannut enää mitään. Näin siltikin vaikka seksi ekalla kerralla oli ollut hienoa, minua vaan ne valeet, joiden valheellisuuden sain siis itse ongittua esille netistä googlettamalla sen sähköpostin, järkyttivät. Muuan toinen yhden illan juttuni portugalilainen taas ei ollut ulkonäöllisesti tyyppiäni, mutta oli valikoitunut hommaan siksi että oli sanonut kirjoitellessamme suoraan, että haki pelkkää seksiä.

Päätin sitten että jos yhden illan juttua kokeilisin, kokeilisin sitä tuollaisen kanssa joka on asiasta rehellinen. Enkä minkään lipevän lässyttäjän kanssa. Samaan aikaan väität ettet ole pitkään aikaan tavannut ainuttakaan miestä joka olisi halukas ja riittävän tasokas suhteeseen.

Mikä johtopäätös tästä voitaisiin tehdä? Omat johtopäätökseni olisivat seuraavat: Et kelpuuttaisi niitä miehiä joita saisit suhteeseen, mutta kelpuuttaisit osan panoistasi - nuorempana eli lähempänä palstateorian mukaista naisen parasta ikää ja toisaalta ikää jolloin miehillä on suurimpia vaikeuksia löytää naista sinulla oli parikin komeahkoa miestä poikaystävinä. Sittemmin ei ole ollut - tästä huolimatta olet panojen myötä nostanut rimaa myös suhderintamalla, ja nyt miestä ei löydykään Klassinen tarina.

Nyt ei Maija näytä hyvältä. Sydämentuska nimenomaan kertoo, ettei kelpuuttanut heitä. Eihän muulla ole merkitystä, eikös? Eli seksisuhteessa on ollut miehiä, jotka eivät ole edes kelvanneet parisuhteeseen. Todellista valintaa ei ole tapahtunut, on turha höpöttää muunlaisesta. Siten kaikki loputkin päätelmäsi ovat silkkaa huttua.

Suomessa oleskelevat venäläisnaiset pyrkivät pyörittelemään mahdollisimman montaa ukkoa samanaikaisesti. Joka ukosta kun voi hyötyä erilaisin tavoin. Odottavat lahjoiksi turkkeja ym luksus tavaroita.

Jaksavat odottaa niin kauan että joku ukkoringissä alkaa lahjoitella. Nyky suominaiset pyrkivät pyörittelemään mahdollisimman montaa ukkoa samanaikaisesti. Suominaiset odottavat turkkeja lahjoiksi? Eihän täällä kukaan edes kehtaisi turkkia käyttää, kun turkistarhauksen vastustus on niin massiivista.

Mitä ne siis niillä turkislahjoilla tekis? Venakoillahan niitä turkiksia kyllä näkee, heillä kun on ne konservatiivisemmat asenteet. Miehen näkökulmasta on yhdentekevää, haluaako nainen turkiksia ja timantteja venäläinen nainen , tai kalliita matkoja, luksusillallisia, järkyttävän hintaisia käsilaukkuja, vaatteita ym.

Moikka minun mies pelaa paljon tietokone peliä enkä jaksa sitä aina haluisin tehdä hänen kanssa jotain mutta aina kiire pelaan jos ollaan esim ulkona niin kauheella kiirellä kotiin pelaileen ja siinä sitten ollaan koko päivä istumassa rupee menee yli se pelaaminen heti kun herätään koneelle ja siitä nukkuun ja samaa joka päivä ymmärrä kyllä että pelata voi ei haittaa mutta kun pelataan koko aika ja koko päivä niin menee ylitse olisiko vinkkejä miten sais irtautuun koneesta esim jos ehdotan että katotaanko elokuva mennään ulos jne niin aina huomenna vastaus selvä riippuvuus täytyy vaan myydä kone pois apua jos joku tietäis mitä asialle tehdä.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Miehen logiikka Kokemuksia venäläisistä naisista? Millaisia kokemuksia teillä miehet on suomalaisen miehen ja itärajan takaa tulleen naisen liitosta? Tunnen monta pariskuntaa, joissa mies on tuonut siippansa rajan takaa, ja vaikuttaa siltä, että tällaisia pariskuntia tulee Suomessa olemaan yhä enemmän.

Viikko sitten törmäsin taas yhteen pariskuntaan, jossa nainen oli tullut kuukaudeksi Suomeen katselemaan paikkoja. Minusta kylläkin tuntui, että nainen tuossa tapauksessa halusi länsimaahan asumaan, parikunta viakutti niin epäsuhtaiselta.

Muut liitot, joita olen nähnyt näyttävät toimivan hyvin. Miten on, onko asiasta mielipiteitä tai kokemuksia? Viinihappo Moi Kysymys viinihaposta. Siis asian ei minulle millään tavalla kuulu mutta onhan se ihkua kun niin henkisesti kuin mentaalisesti raskaan työpäivän jälkeen kipesee kotio ja siel oottaa pihassa Sergein musta Large ja takapenkillä istuu paapushka ja ilmassa leijuu vanhan tanssimusiikin haju ja suoranainen paska mutta onhan se sen arvoista että on omaa veeruska pihapirtissä täyttämässä lottoriviä Veikkaajan vihjeiden mukaisesti.

Suosittelen edelleen lobotomiaa ja teuvoa sillä ne kulkee silleen jänskästi käsikädessä. Ja häipyisit kirjoittamasta Leikkuupuimurihan tuntuu kertovan kokemuksen syvällä rintaäänellä näitä tarinoitaan.

Että antaa vaan kertoa niin opit siekin jotain elävästä elämästä ja ladan sylinterien hoonauksesta pakoputken kautta. Ehkä telle pitäisi avata oma foorumi, jossa kertoilette näitä juttujanne toisillenne.

Sehän voisi olla vaikka pölövästipölinät. Mitäköhän nuo suomalaiset miehet aattelis jos me ukkoja sieltä raahattas ittelemme tänne tai japanilaisia miehiä otettas, niillähän hyrrää kovasti.

Jokohan suomalaisilla miehillä sitten puhetta riittäis: Suomalaisnaiset kyllä todellisuudessa solmivat enemmän liittoja ulkomaalaisten kanssa kuin suomalaismiehet.

Nämä eivät tosin ole välttämättä mitään venäläisiä tai thaimaalaisia miehiä, vaan enemmänkin tuolta Etelä-Euroopasta ja muualta Minulle on ihan sama kuka minkäkin puolison valitsee, jos rakkautta piisaa: Heistä en ole kuullut kokemuksia, voisiko joku venäläisen miehen kanssa oleva nainen kertoa jotakin. Miten te suomalaismiehet suhtaudutte venäläismiehiin, jos me naiset ryhtyisimme vaihtelun vuoksi iskemään heitä ja jättäisimme nuo afrikkalaiset, kreikkalaiset ja muut keski-Euroopan miehet välillä rauhaan.

Venäläiset olisivat niin lähelläkin meitä. Niin, mites se olis, jos aloittaisi ensin virolaismiehistä, onhan Viro jotenkin paljon läheisempi ja sukulaiskansa. Minäkään en ole nähnyt yhtään liittoa, missä venäläismies olisi suomalaisnaisen kanssa yhdessä. Kyllä nyt täytyy selvästi kartoittaa virolaisten ja venäläisten miesten olemassaolo.

Turha siis lähteä muualle kuin naapurimaahan ja Tallinnan laivalla Viroon. Viro kehittyy kovaa vauhtia, joten miehetkin ovat varmasti hyvin kehittyneitä siellä! Venäläiset miehet ovat kyllä arvoitus, mutta heistäkin pitäisi vain ottaa selvyys, ei muuten voi arvioida mitään Suomalaisnaiset taitavat vaan etsiä sieltä ennemminkin noita kauneuspalveluja kuin miehiä.

Onhan siellä niin edullista käydä kauneussalongissa tai erilaisissa hoidoissa. Ehkäpä se onkin niin, että nainen muuttaa miehen kotimaahan eikä niin, että mies muuttaa naisen kotimaahan? Voiko selitys olla niin yksinkertainen? Eiköhän yleensä muuteta siihen maahan, jossa on parempi asua ja yleisesti ottaen parempi elintaso Sattaahan se olla niinkin.

Kun Suomi menee taaksepäin, niin Viro menee eteenpäin. Jospa oikea ratkaisu ongelmaan olisi seuraava: Suomalaiset naiset muuttavat Viroon ja venäläiset miehet muuttavat tänne. Eli ne naiset, jotka eivät halua lähteä pois Suomesta, saisivat itselleen venäläisen miehen.

Olisiko tämä yksi hyvä ratkaisu? Ratkaisusi kuulostaa täydelliseltä, suorastaan nerokkaalta. Tässä on vaan yksi heikko kohta. Entäs jos nämä tänne muuttaneet venäläiset naiset alkavat haikailla näiden tänne muuttavien venäläisten miesten perään?

Silloin suomalaiset naiset joutuisivat kamppailemaan venäläisistä miehistä? Mikä niissä virolaismiehissä nyt noin ihanaa on? Suomalaisten miesten on pidettävä venäläiset naiset tietysti tiukassa ojennuksessa, etteivät he ryhdy haikailemaan venäläismiehiä.

Eihän he tietenkään haikaile, jos suomalaiset miehet vaan kykenevät hoitamaan venäläisnaisensa hyvin. Näin venäläiset miehet saavat rauhassa nauttia ja keskittyä suomalaisnaisiin, ilman venäläisnaisten häiriötä ja jatkuvaa jahtaamista. Ei LOVE tule kilkuttamalla ja kello kaulassa, vaan vaivihkaa vain Vanhaa kulttuuria ja kuinka ne on taistelleet siellä kaikesta!! Koko suunnitelman onnistuminen lepää siis suomalsimiesten harteilla. Tämähän on muuten aivan loistava suunnitelma. Uteliaisuudesta kysyisin, että jäisitkö sinä tänne Suomeen niitä venäläismiehiä odottamaan vai lähtisitkö Viroon ennemmin?

Niin etä mites ne on taistelleet? Minun muistini mukaan Viro ei taistellut toisessa maailmansodassa? Minusta tuntuu, että Virossa voisi olla kyllä tunteikkaampia ja pehmoisempia miehiä kuin täällä Suomessa. Vai LOVE, no miltähän sellainen keskiverto virolaismies oikein näyttäisikään: Ajettelin lähinnä sitä, että poliittisessa ja yhteiskunnallisessa mielessä voisin luoda kauppasuhteita maiden välille ja nykyisen poliittisen "Salarakas"-toimintamallin vuoksi voisin ottaa kolme salarakasta.

Tällä olisi varmasti Suomenkin kannalta edistyksellinen merkitys johonkin suuntaan. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Voi ne olla jotenkin taistelleet Ei me voida kaikkea heti tietää..!

Mun ei tarvitse pelätä mitään sen kainalossa! Aikamoinen aavistus tuntuu olevan. Oletko aikonut piankin mennä Viroon katsastamaan keskivertovirolaismiehen? Tuo kuullosti kyllä oikein houkuttelevalta, toi sun kuvaus kainalosta, jossei tarvitse pelätä pimeää eikä mitään sen kainalossa: D Tuota, ettei se olis vaan sellaista haaveilua? Lyhympiä, viinaan menivempiä ja omaavat huononman terveyden kuin suomalaiset miehet. Mutta muuten kyllä hakkaavat suomineidot mennen tullen.

Asenne on aivan loistava ja ulkönäkökin useimmiten. Lisää näitä tänne ja heti! Miten venäläisten naisten asenne on loistava? Tuo seikka kiinnostaa minua kovasti? Ajattelevat muitakin ihmisiä kuin itseään. Eli miesten kanssa he ottavat ilman muuta huomioon miehen tarpeet. Tää on siis automaattista, eikä siihen tarvita sen enempää jankkaamista.

Ymmärtävät siis paremmin miehiä. Mitä miehen tarpeita oikein ajattelet? Haluaisitko naisen olevan sellainen perinteinen nainen? Voisitko vielä selventää asiaa? Ja myös pitävät siitä käytännössä huolta. Seksi se on näköjään vastaus kaikkiin pulmiin, no onhan se hyvä, että ratkaisut ovat noin yksinkertaisia. Miksihän tää simppeli asia on niin vaikeaa ymmärtää Suomessa? Tää ei näköjään koske sua:

. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Tai edes oman tasoisiaan, jotka kiertävät ytmien ringeissä. Venäläisten naisten sirous on legendaa. Ei se varmaan pidä kaikilla paikkaansa. Nyt joku puhuu asiaa ja vieläpä totta joka sana.

Venäläinen nainen kokemuksia keskustelu seksi

Und Sex Kontaktanzeigen für XXL-Männer: Er 30 suche porn Mollige Frauen Dasselbe Bei manchen ein Anonymus, SM MÖBEL FKK Club Monte Carlo. Hostessen. Essen. Home Forum für Swinger club mönchengladbach penisringe metall. Sex die Ihre Vor- und manche Frauen · Arschfick mit großen Schwänzen auf craigslist berlin für.

Venäläinen nainen kokemuksia keskustelu seksi

SEKSIN MYYNTI THAI HIERONTA TAMPERE